Kurulus Osman Ertugrul Bey kim?

İçindekiler:

  1. Kurulus Osman Ertugrul Bey kim?
  2. Kuruluş Osman savcının karısını kim oynuyor?
  3. Ertuğrul beyi kim oynuyor?
  4. Aslihan Hatun kimdir?
  5. Kuruluş Osman Lena Kimin karısı?
  6. Muhammed Emre Üçtepe kimdir?

Kurulus Osman Ertugrul Bey kim?

Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey karakterini Tamer Yiğit canlandırıyor.

Kuruluş Osman savcının karısını kim oynuyor?

Kuruluş Osman Savcının karısını kim oynuyor? Kuruluş Osman dizisinde Savcının karısı Lena karakterine Seray Kaya hayat veriyor. Seray Kaya, yılında İstanbul'da doğmuştur. Lise eğitiminden sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Ertuğrul beyi kim oynuyor?

Tamer YiğitKuruluş: Osman Ertuğrul Gazi/Canlandıran

Aslihan Hatun kimdir?

Aslıhan Hatun Çavdar obasının beyi olan Candar Beyin kızıdır. Aslıhan Hatunun abileri Ural ve Aliyar'dır. Ural tarihte Ertuğrul'a zorluk çıkartan birisi olarak biliniyor. İlerleyen dönemlerde Aslıhan Hatun'un Turgut Alp ile evleneceği bu durumda Saadettin Köpek'in onları düğün gecesinde zehirlediği bilinmektedir.

Kuruluş Osman Lena Kimin karısı?

Kanbolat Görkem Arslan 29- (Saru Batu Savcı Bey), Osman Gazi'nin ağabeyi. Ertuğrul Gazi'nin ortancı oğlu. Seray Kaya 29- (Lena Hatun) Savcı Bey'in eşi.

Muhammed Emre Üçtepe kimdir?

Diriliş Ertuğrul'dan önce de oyunculuk deneyimi bulunan Emre Üçtepe, Başarmalısın adlı filmde Naci karakterine hayat vermişti. Tokat Yeşilyurt doğumlu olan Emre Üçtepe, ortaokul öğrencisidir. Diriliş Ertuğrul dizisinde, Ertuğrul Bey'in küçük oğlu Osman'ın çocukluğunu canlandıracak.