Zonguldak Harmankaya Şelalesi Nasıl Gidilir?

İçindekiler:

  1. Zonguldak Harmankaya Şelalesi Nasıl Gidilir?
  2. Harmankaya parkuru nerede?
  3. Kayalıdere Şelalesi Nerede?
  4. Güneş Şelalesi Nerede?

Zonguldak Harmankaya Şelalesi Nasıl Gidilir?

Nasıl Gidilir: Ankara köprüsü yanındaki Çaydamar minibüslerine binilip en son durak olan İl Özel İdaresi ek binasının arkasında inilir. Araçtan indikten hemen sonra 1500 metre karelik, çevresi orman ve tabanı çimenlik olan piknik alanına gelinir. Adres: Zonguldak İl Özel İdaresi ek binasının arkası.

Harmankaya parkuru nerede?

Harmankaya Şelalesi Zonguldak il merkezine çok yakın bir konumdadır. 3 ayrı şelaleden meydana gelmektedir. Şelalelerin yer aldığı vadi içine orman içindeki patika yoldan ulaşım sağlanır. Vadi içinde, ortalama 1100 metrelik bir yürüyüş sonrası birinci şelaleye ulaşıyorsunuz.

Kayalıdere Şelalesi Nerede?

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaklaşık 3 kilometrelik kanyon içerisinde yer alan Kayalıdere Şelaleleri görenleri kendisine hayran bırakıyor. Kdz. Ereğli ilçesi merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Kayalıdere köyü yakınındaki şelaleler keşfedilmeyi bekliyor.

Güneş Şelalesi Nerede?

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Çaylıoğlu Beldesi'ndeki Güneşli Şelalesi ile Kayalıdere Şelaleleri, doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne bağlı Çaylıoğlu Beldesi'ndeki Güneşli Şelalesi ile Kayalıdere Şelaleleri, doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor.