Açık kumral saça hangi boya gider?

İçindekiler:

  1. Açık kumral saça hangi boya gider?
  2. Kumrala hangi ombre gider?
  3. Kumrala hangi sarı saç rengi gider?
  4. Saça ışıltı atmak kaç saat sürer?
  5. Saça ışıltı vermek nedir?

Açık kumral saça hangi boya gider?

Koyu Kumrallar için Saç Renkleri Daha keskin ve belirgin ifade için koyu kumrallar platin sarısı, açık gri, canlı pembe, gümüş pembe, açık yeşil ve açık mavi renkler kullanabilir. Sıcak tonlarda samimi bir hava için açık kumral, kestane, böğürtlen kızılı, sultan bakırı, küllü gri ve küllü kumral tercih edilebilir.

Kumrala hangi ombre gider?

Kumral saç tonuna, dilerseniz küllü sarı ya da gri tonlarında ombreler de yapabilirsiniz. Saç renginiz doğal bir kumral saç rengiyse ve hiç boya uygulaması yapılmamışsa sadece renk açıcı kullanarak da ombre yapabilirsiniz.

Kumrala hangi sarı saç rengi gider?

Açık Kumrala Giden Saç Renkleri Açık kumrallar için marjinal saç renkleri olarak ise platin sarısı, gümüş pembe, koyu mavi, soğuk sarı, kestane, kızıl kahve, ateş kızılı ve çikolata kahve saç renklerini öneriyor uz.

Saça ışıltı atmak kaç saat sürer?

Bazı işlemler 30-45 dk sürebilirken, bazılar ise 2-3 saat sürebiliyor. İstenilen renk sayısına ve saçın uzunluğuna bağlı olarak değişebiliyor.

Saça ışıltı vermek nedir?

Brushlight saç tellerine doğal ve belirgin görünümlü ışıltılar kazandırmak için kullanılan bir renklendirme tekniğidir. Kuaförlerde uygulanan bu teknikte, saçların rengi tamamen değiştirilmez. Tıpkı balyaj, röfle ve ombre teknikleri gibi, saç tutamlarının arasına yumuşak tonda ışıltılar eklenir.