Enver Yücel Kimdir kaç çocuğu var?

İçindekiler:

  1. Enver Yücel Kimdir kaç çocuğu var?
  2. Bahçeşehir Koleji sahibi Enver Yücel Kimdir?
  3. Enver Yücel kimdir ne iş yapar?
  4. Uğur Yayınları Fetö nün mü?

Enver Yücel Kimdir kaç çocuğu var?

Enver Yücel, Sema Hanım'la evlidir ve Begüm Yücel (d.1983) adında kızı ve Hüseyin Yücel (d.1982) adında oğlu vardır. Ödülleri : 2018 - Bahçeşehir Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından verilen Türkiye'nin 500 Büyük İhracatçısı Ödülleri'nde “Eğitim İhracatı” dalında birincilik ödülü.

Bahçeşehir Koleji sahibi Enver Yücel Kimdir?

1957'de Giresun'da doğan Enver Yücel lise eğitimini Haydarpaşa Lisesi'nde yatılı olarak tamamladı. ... Enver Yücel, bugün Türkiye ve yurtdışında eğitim veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Enver Yücel kimdir ne iş yapar?

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini sürdüren Enver YÜCEL ayrıca; Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği'nin (TÖDER) başkanlığını da yürütmüştür. Halen Haydarpaşa Eğitim Vakfı'nın kurucusu olarak da hizmet vermektedir.

Uğur Yayınları Fetö nün mü?

Kapatılan yerlerden biri de Anakra'nın Beypazarı ilçesinde yer alan Uğur Eğitim Kurumları'ydı. Türkiye'nin tüm şehirlerinde okul,lise,etüt merkezi bulunan Uğur Okulları açıklamada bulundu. FETÖ ile hiçbir ilişkilerinin olmadığını belirten Uğur Okulları öğrenci ve velilerin gönüllerine su serpti.