Dondurmali milkshake nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Dondurmali milkshake nasil yapilir?
  2. Milkshake nasıl yapılır milkshake?
  3. Muzlu dondurmalı milkshake nasıl yapılır?
  4. Kirazlı milkshake nasıl yapılır?
  5. Cilekli milkshake nasil yapilir?
  6. Milkşeyk nasıl yapılır?
  7. Kirazlı dondurma evde nasıl yapılır?

Dondurmali milkshake nasil yapilir?

Blendere eklediğiniz dondurmaların üzerine 1 su bardağı sütü azar azar ekleyin. Bu aşamada yemek kaşığı kullanabilirsiniz. Sütü yavaş yavaş ekleyerek tüm sütü blender içerisinde dondurmaya yedirin. Milkshake istediğiniz kıvama gelince sunum bardağına koyabilir ve dilediğiniz süslemeleri yapabilirsiniz.

Milkshake nasıl yapılır milkshake?

Süt, çilek ve buz parçalarını bir kabın içinde karıştırın. Dondurmaları bardağın içine atın ve üzerine karışımı ekleyin. Soğuk bir şekilde bekletmeden servis etmelisiniz. Dondurmaları, pudra şekerini,kahve ve sütün yarısını blenderdan geçirin.

Muzlu dondurmalı milkshake nasıl yapılır?

Muzlu milkshake yapımı için; derin bir kap içine 1 su bardağı vanilyalı dondurma koyun. Üzerine 1 buçuk su bardağı soğuk süt ve 1 yemek kaşığı süzme bal ekleyin. Daha sonra karışım içine 1 adet büyük boy muzu halkalar halinde kesip, koyun. Tüm malzemeleri blenderdan geçirin.

Kirazlı milkshake nasıl yapılır?

Kirazlı milkshake Nasıl Yapılır? Yıkanmış ve suyu süzülmüş kirazları mutfak robotuna alın. Üzerine çikolatalı dondurma ve sütü ilave edip robotu çalıştırın. Bardaklara paylaştırıp servis yapın.

Cilekli milkshake nasil yapilir?

ÇİLEKLİ MILKSHAKE NASIL HAZIRLANIR? Çilekleri irice doğranıp blenderda püre haline getirilir. Ardından dondurma, şeker ve süt ilave edilip köpürünceye kadar blender ile iyice karıştırılır. Bardağa döktükten sonra isteğe bağlı olarak nane yaprağıyla süslenebilir.

Milkşeyk nasıl yapılır?

Nasıl Yapılır? Kaymaklı dondurma, pudra şekeri, granül kahve, buz küpleri ve sütün yarısını blenderda güzelce karıştırın. Kıvamının yoğun kalması için ardından kalan süt ve çikolatalı dondurmayı ekleyip kısa bir süre daha karıştırıp bırakın.

Kirazlı dondurma evde nasıl yapılır?

Kirazlı Dondurma Tarifi Yapılışı
  1. Öncelikle kirazların çekirdeğini ayıklayıp blendr yada rondodan geçirin.
  2. Daha sonra önceden hazırlamış olduğunuz krem şanti, pasta kreması, kiraz püresi ve çikolata damlasını bir kap içinde iyice karıştırın ve buzlukta 3-4 saat bekletin.
  3. İyice donduktan sonra dilimleyip servis edin 😊
Daha fazla öğe...