Izmir buca doğalgaz aboneliği nerede?

İçindekiler:

  1. Izmir buca doğalgaz aboneliği nerede?
  2. Izmir gaz abonelik işlemleri nereden yapılır?
  3. Izmir gaz kaç günde açılır?
  4. Izmir çiğli doğalgaz aboneliği nerede?
  5. Doğalgaz nereden üzerine alınır?
  6. Izmir Doğalgaz nerede var?
  7. Yeni taşındığım eve doğalgazı nasıl üzerime geçirebilirim?

Izmir buca doğalgaz aboneliği nerede?

Adres : Menderes Mah. 120 Sokak No:1/A (Yapı Kredi Arkası) Buca - İZMİR.

Izmir gaz abonelik işlemleri nereden yapılır?

Size en yakın İZMİR DOĞALGAZ Abone Merkezi'ne başvurarak, taksit kampanyalarımızdan da faydalanıp Abonelik işlemlerinizi hemen başlatabilirsiniz.

Izmir gaz kaç günde açılır?

İşlemleri eksiksiz tamamlanan abonelerin tesisat muayene randevuları, firmalar tarafından bilgisayar ortamında online olarak alınmaktadır. Bölgelere göre değişkenlik göstermekle birlikte merkez ilçelerde en geç 6 iş günü içerisinde başvurusu yapılan abonelerin tesisat muayene (gaz açma) işlemleri yapılmaktadır.

Izmir çiğli doğalgaz aboneliği nerede?

Ataşehir Mahallesi Anadolu Caddesi No:855/A adresinde bulunan abone merkezi hafta içi 08.30 – 18.30, cumartesi günleri ise 09.30 – 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezde; abonelik işlemleri, tüketim faturası ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde yapılacak.

Doğalgaz nereden üzerine alınır?

Doğalgaz aboneliğinin devredilmesi için nüfus cüzdanı, tapu ya da kira kontratı fotokopisi, binaya ait tesisat numarası ile birlikte ilinizin doğalgaz dağıtım şirketine gitmeniz gerekmektedir.

Izmir Doğalgaz nerede var?

İzmir Doğalgaz bugün itibariyle Karşıyaka, Konak, Bornova, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Çiğli, Balçova, Narlıdere, Aliağa, Torbalı, Kemalpaşa, Menemen, Tire, Menderes, Ödemiş, Bayındır ve Kınık'ta doğalgaz hizmetleri sunmaktadır.

Yeni taşındığım eve doğalgazı nasıl üzerime geçirebilirim?

Doğalgazı üzerinize almak için yapılması gereken işlemler: Başvuru ve gerekli evraklar. Güvence bedeli. Sayaç açma kapama bedeli....Daha önce doğalgaz hizmeti sağlanmış bir yere taşınılıyorsa
  1. Nüfus cüzdanı
  2. Tapu ya da kira kontratı fotokopisi.
  3. Sözleşme yapılacak yerin tesisat numarası
BE