SMH ne demek?

İçindekiler:

  1. SMH ne demek?
  2. D w ne demek?
  3. SMH neyin kısaltması ingilizce?
  4. G kısaltması ne demek?
  5. Cu esprisi ne demek?
  6. Blm neyin kısaltması?

SMH ne demek?

Tanımı - Shaking My Head (SMH) ne demek? Genelde SMH olarak kısaltılan kafamı sallamak, kullanıcı ifadesi için bir sohbet ve internet argo türüdür. Genellikle birisinin bir şey için hayal kırıklığına veya tiksinmesine veya diğer benzer olumsuz duygusal tepkilere etkili bir şekilde işaret eder.

D w ne demek?

Deutsche Welle (kısaca DW), Almanya'nın Bonn ve Berlin kentlerinden yurt dışına 30 farklı dilde radyo, televizyon ve internet üzerinden yayın yapan medya kuruluşudur. ... Soğuk Savaş döneminde Almanya'nın Sesi adıyla bilinirdi.

SMH neyin kısaltması ingilizce?

shaking my head - ekşi sözlük.

G kısaltması ne demek?

İşte 19 Kasım Hadi ipucu sorusunun cevabı… 2G, 3G, 4G, 4.5G gibi internet hızını temsil eden birimlerdeki G'nin açılımı GENERATİON'dır. Türkçe anlamı NESİL'dir.

Cu esprisi ne demek?

CU ve CUL genellikle mesajlaşmada kullanılır. See you, "görüşürüz" veya see you later "sonra görüşürüz" anlamında kullanılıyor.

Blm neyin kısaltması?

Son günlerin en sık kullanılan etiketi BLM. Bugünlerde sosyal medyada sıkça karşımıza çıkan BLM'nin açılımı Black Lives Matter, siyahların yaşamı önemlidir cümlesinin İngilizcesi ve son 5-6 yıldır en güçlü ırkçılık karşıtı slogan.