Masaj nerden nasıl başlanır?

İçindekiler:

  1. Masaj nerden nasıl başlanır?
  2. Mix masaj nasıl yapılır?
  3. Ense masajı nasıl yapılır?
  4. Mix masajı nedir?

Masaj nerden nasıl başlanır?

Masajı yapan kişinin de masaj yapılan kişinin de konsantre olması ve dikkati tek bir yere toplaması masajı başarıya ulaştıran yegane faktörlerdendir. Masaja ilk etapta hafif hareketlerle başlayın. Masaj dokunuşları omuzlardan başlamalı, sırta ve bele doğru ilerlemeli.

Mix masaj nasıl yapılır?

Mix masajı, karışık tekniklerden ve farklı krem, yağ çeşitlerinden harmanlanıp meydana gelen ısıtıcı etkili ve vücuda dinginlik veren karışık masaj türüdür. Ayak refleks, sırt masajı, sıcak taş masajı ve hint baş masajı dörtlüsünün kombinasyonu şeklindedir. Bu dört teknikten oluşarak sırayla işlem gerçekleştirilir.

Ense masajı nasıl yapılır?

Parmaklarını ense üzerinde yukarı-aşağı kaydır. Sıkı ama nazik bir baskı uygula ve bunu koru. Elini boyun boyunca yukarı-aşağı kaydır. Boynun genişliği boyunca da hareket et. Ensedeki omurganın her iki yanındaki kaslar boyunca kay.

Mix masajı nedir?

Isıtıcı etkisi olan masaj kremleri ya da bitkisel yağlarla tüm vücuda ya da bölgesel olarak uygulanan bir masaj tekniğidir. ... Ayak refleks, sırt masajı, sıcak taş masajı ve Hint baş masajının kombinasyonu şeklinde adlandırılabilir.