Atatürk Gaziantepli mi?

İçindekiler:

  1. Atatürk Gaziantepli mi?
  2. Atatürk Gaziantep için ne dedi?
  3. Ben Gazianteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki?
  4. Atatürk gaziantepe ne zaman geldi?
  5. Nüfusa kayıtlı olduğum yeri nasıl öğrenebilirim?
  6. Mustafa Kemal Gaziantep'e ne zaman ayak basmıştır?
  7. Adres kayıt Sistemine kayıtlı olduğunu gösteren belge nereden alınır?

Atatürk Gaziantepli mi?

ATATÜRK'ÜN KÜTÜĞÜ GAZİANTEP'TE Atatürk'ün Gaziantep'in Bey Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğunu anımsatan Şirikçi, "İnsanlar müzede Atatürk'ün Gaziantepli olduğunu öğrendiklerinde çok mutlu oluyorlar.

Atatürk Gaziantep için ne dedi?

Hemşehrilik Belgesi, Gaziantep Belediye Başkanı Hamdi Kutlar'ın bir konuşmasıyla Atatürk'e verildi. Atatürk teşekkür ederek: "Gaziantep güzel şehir, Gaziantep'liler vatansever, cesur ve çok çalışkandır. Bu şehir her hizmete layıktır. Gereken her yardım yapılacaktır" dedi.

Ben Gazianteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki?

Tüm imkansızlıklara rağmen işgalci güçlere direnen Gaziantepliler göstermiş oldukları bu kahramanlıkla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar yalnız Antep'i değil Türkiye'yi de kurtardılar' iltifatına mazhar olmuşlardır.

Atatürk gaziantepe ne zaman geldi?

Gaziantepliler onu ancak, günü kucaklayabilmişlerdi. 1933 yılı Ocak ayının 15'inde uzun süreli bir yurt gezisine çıkan Atatürk Adana'dan sonra, günü Gaziantep'e yönelmişti.

Nüfusa kayıtlı olduğum yeri nasıl öğrenebilirim?

Kayıtlı olduğu nüfus idaresi sorgulama nasıl yapılır araştıranlar için TC kimlik numarası, internetten sorgulama işleminde kullanılabilmektedir. Sorgulama işlemi, E Devlet adresi haricinde, ''TCKIMLIK. NVI.gov.tr'' adresinden yapılmaktadır.

Mustafa Kemal Gaziantep'e ne zaman ayak basmıştır?

Tarih: idi…

Adres kayıt Sistemine kayıtlı olduğunu gösteren belge nereden alınır?

Yüzyılı aşkın süredir nüfus kayıtları, kayıtlı bulunulan yer nüfus müdürlüğünden temin edilmekte iken; MERNIS'in hayata geçmesiyle birlikte, bu kayıtlar kayıtlı olduğu yere bakılmaksızın herhangi bir nüfus müdürlüğünden on-line olarak anında temin edilir hale gelmiştir.