Hayırlı eş isterken nasıl dua edilir?

İçindekiler:

  1. Hayırlı eş isterken nasıl dua edilir?
  2. Kısmet açılması için hangi sure okunur?
  3. Hayırlı bir eş için hangi sure okunur?
  4. Kısmetin açılması için hangi esma okunur?
  5. 313 tane Kevser suresi ne için okunur?
  6. Cuma Suresi evlilik için okunur mu?

Hayırlı eş isterken nasıl dua edilir?

'' Rabbim bu kısmetim hayırlı ise benim eşim olsun değil ise o kişiden beni soğut. Bu durum için seni vekil ediyorum ya Rabbim.'' TÜRKÇESİ "...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a'yunin vec'alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."

Kısmet açılması için hangi sure okunur?

Bunun haricinde evlilik için kısmetlerinin açılması için her gün şu duanın okunması tavsiye edilmektedir: ''Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru.'' Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.

Hayırlı bir eş için hangi sure okunur?

Hayırlı Kısmet ve Evlilik İçin Okunacak Salavatlar: “Allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehullu biha ukdeti ve tüferricü biha kurbeti ve tekzi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”

Kısmetin açılması için hangi esma okunur?

“Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.”

313 tane Kevser suresi ne için okunur?

Okuyan kişinin cennet nehirlerinden su içeceği peygamberimiz tarafından belirtilmiştir. Kevser Suresinin okunması, hısımlardan gelecek zararı engeller. Yatmadan önce üç defa okunursa, güzel rüyaların görülebileceği uykuya hasıl olunabilir.

Cuma Suresi evlilik için okunur mu?

KISMET AÇILMASI İÇİN OKUNACAK DUALAR : Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.