Ehliyet sınavı başvurusu nereye yapılır?

İçindekiler:

  1. Ehliyet sınavı başvurusu nereye yapılır?
  2. Ehliyet için ne zaman başvuru?
  3. Ehliyet sınav başvuru nasıl yapılır?
  4. Elektronik ehliyet sınavı Nasıl Başvurulur?
  5. Ehliyet sınavı 2021 nasıl olacak?
  6. Ehliyet başvuru ne zaman 2021?
  7. E-sınav randevu ne zaman alınır?

Ehliyet sınavı başvurusu nereye yapılır?

Ehliyet sınavı için e-sınav başvurusu, sınav ücretini yatırdıktan sonra bağlı olunan Özel MTSK Müdürlüğü yani eğitim alınan sürücü kursu aracılığıyla yapılabiliyor.

Ehliyet için ne zaman başvuru?

Ehliyet sınavı için her ayın 1'i ile 10'u arası ehliyet başvuruları alınır. Sürücü adayı, kursun yaptığı eğitim planı doğrultusunda teorik eğitimi alır. Teorik sınav tarihi belirlenirken e-sınav merkezlerindeki yoğunluk durumuna göre en yakın tarihe randevu verilir.

Ehliyet sınav başvuru nasıl yapılır?

Ehliyet almak isteyen bir kişinin öncelikle sürücü kursuna başvuru yapması gerekiyor. Sürücü adayı teorik eğitimini alıyor. Ardından sürücü başvuru yaptığı bölgedeki e-sınav merkezlerinde sınava giriyor. Sürücü kursunun verdiği teorik bitiren bir aday yoğunluğa göre 10-20 gün içerisinde e-sınava girebiliyor.

Elektronik ehliyet sınavı Nasıl Başvurulur?

E-Sınav Randevu ve Başvuru İşlemleri Sürücü kursuna ehliyet için başvuru yapıyorsunuz. 2- Sürücü kursu tarafından planlanan teorik eğitimi almanız gerekiyor. 3- E-sınav ücreti olan 100 TL'yi ödemeniz gerekiyor. Bu ödemeyi kendiniz yapabileceğiniz gibi sizin adınıza sürücü kursu da yapabilir. (MTSK e-sınav ücreti T.C.

Ehliyet sınavı 2021 nasıl olacak?

2021/MTSK e-Sınavı Haftanın 7 (Yedi) Günü 81 İldeki e-Sınav Salonlarında, Randevulu Sistemle Gerçekleştirilecektir. Ehliyet sınavı için her ayın 1'i ile 10'u arası ehliyet başvuruları alınır. Sürücü adayı, kursun yaptığı eğitim planı doğrultusunda teorik eğitimi alır.

Ehliyet başvuru ne zaman 2021?

EHLİYET SINAV TARİHLERİ 2021
Başvuru TarihleriE-Sınav TarihiDireksiyon Tarihi
1-10 Ağustos 2021"Hafta Sonları Yapılacak.
1-10 Eylül 2021""
1-10 Ekim 2021""
3 satır daha•BE

E-sınav randevu ne zaman alınır?

Kursiyer, katıldığı e-Sınav uygulamasında başarısız olması durumunda en erken 15 (on beş) gün sonra, en geç 45 (kırk beş) gün içinde randevu alarak sınava girmek zorundadır. Randevu başvurusu kursiyerin başarısız olduğu tarihten 1 (bir) gün sonra başlatılacaktır.