Kaç günde sınıfta kalınır?

İçindekiler:

  1. Kaç günde sınıfta kalınır?
  2. Lisede devamsızlık hakkı kaç gün?
  3. 6 sınıf devamsızlık hakkı kaç gün?
  4. Kaç gün yok yazılınca sınıfta kalınır?
  5. Lisede devamsızlık 10 günü geçerse ne olur?
  6. Ortaokulda devamsızlık hakkı kaç gün 2020?
  7. Ortaöğretimde Devamsızlık kaç günü geçerse derslerdeki başarıya bakılmaz?
  8. Devamsızlık hakkı kaç gün 2021?
  9. Devamsızlık 10 günü geçerse ne olur?

Kaç günde sınıfta kalınır?

a) Devamsızlık süresi özürsüz 10 (on) günü, toplamda 30 (otuz) günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Lisede devamsızlık hakkı kaç gün?

Devamsızlık süresi özürlü, özürsüz kaç gün? Ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretim gören öğrencilerin devamsızlık süreleri ne kadardır? Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

6 sınıf devamsızlık hakkı kaç gün?

Yani 20 günden fazla devamsızlığı olan öğrenci kuruldaki karar göre okulu geçebilir ya da sınıf tekrarı yaşayabilir. Yani 5.sınıf, 6.sınıf, 7.sınıf, 8.sınıfta devamsızlık hakkı yoktur.

Kaç gün yok yazılınca sınıfta kalınır?

Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğine göre; özürlü ve özürsüz devamsızlık toplamda 30 günü geçmeyecektir. Otuz günü geçen öğrenci sınıf tekrarı yapabilir.

Lisede devamsızlık 10 günü geçerse ne olur?

Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir."

Ortaokulda devamsızlık hakkı kaç gün 2020?

Ortaokulda 20 günden fazla devamsızlığı olan öğrenciler okulu geçebilmesi için Şube Öğretmenler Kurulu'ndan geçer onayı alması gerekir. Yani 20 günden fazla devamsızlığı olan öğrenci kuruldaki karar göre okulu geçebilir ya da sınıf tekrarı yaşayabilir.

Ortaöğretimde Devamsızlık kaç günü geçerse derslerdeki başarıya bakılmaz?

Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Devamsızlık hakkı kaç gün 2021?

Yönetmeliğin 36. maddesinin 5. fıkrasına göre ortaöğretim kurumlarında: Devamsızlık süresi özürsüz (raporsuz) olarak 10 gün, özürlü (raporlu) olarak 20 gün olmak üzere toplamda 30 gündür.

Devamsızlık 10 günü geçerse ne olur?

Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir."