Tr wikipedia org kimin?

İçindekiler:

  1. Tr wikipedia org kimin?
  2. Vikipedi nin kurucusu kimdir?
  3. Wikipedia kimler yazıyor?
  4. Vikipedi ne demek türkçe?
  5. Dermatoplasty nedir wikipedia?
  6. Ayrıca bakınız nedir?
  7. Dermatoplasty ne demek?
  8. Bkz nin açılımı nedir?
  9. Bakınız kelimesinin kısaltması nedir?

Tr wikipedia org kimin?

Wikimedia Vakfı Türkçe Vikipedi/Sahipler

Vikipedi nin kurucusu kimdir?

Jimmy Wales kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Wikimedia Vakfı'nın kurucusu ve ayrıca Wikimedia ile bağlantısı olmayan ve kâr amaçlı bir barındırma hizmeti olan Wikia adlı şirketin de kurucusudur.

Wikipedia kimler yazıyor?

Bugüne kadar birçok kişi Vikipedi'de madde başlatmış ve düzenlemiştir. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve farklı geçmişlere sahip bu insanlar, aynı zamanda farklı yaşlardadır. Bu ansiklopediye katkıda bulunan herkese Vikipedist veya "Viki" adı verilir.

Vikipedi ne demek türkçe?

Vikipedi (İngilizce: Wikipedia), kullanıcıları tarafından ortaklaşa olarak birçok dilde hazırlanan; özgür, bağımsız, ücretsiz, reklamsız ve kâr amacı gütmeyen bir internet ansiklopedisidir. MediaWiki yazılımı kullanılarak hazırlanmaktadır.

Dermatoplasty nedir wikipedia?

Dermatoplasty teriminin tıbbi anlamı; n. Cildin bir yerini tamir için vücudun başka bir yerinden bir cilt parçası kesip bu yere yapıştırma ameliyatı, dermatoplasti.

Ayrıca bakınız nedir?

Ayrıca bakınız: Çoğunlukla kataloglarda veya sözlüklerde bulunan bilginin ek kaynağına yapılan gönderme.

Dermatoplasty ne demek?

Deri üzerinde yapılan plastik ameliyat; herhangi bir sebeple harabiyete uğramış veya şekil bozukluğu oluşmuş deri bölgesine sağlam deri parçası nakletme; dermatoplasti.

Bkz nin açılımı nedir?

Ders kitaplarında bazı kısaltmalar kullanılır. Bu kısaltmalar arasında Bkz kısaltması bulunuyor. ... Bkz, ders kitaplarında bakınız anlamında kullanılan bir kısaltmadır.

Bakınız kelimesinin kısaltması nedir?

bak. bakınız (bkz.)