Ya Vedud kaç kere okunur?

İçindekiler:

  1. Ya Vedud kaç kere okunur?
  2. Ya Vedut duasi nedir?
  3. Ya Habib esması kaç kere okunur?
  4. Ya Latif kaç kere okunur?
  5. Ya Habib esması ne için okunur?
  6. Ya Latif duası ne için okunur?
  7. Ya Latif esması nedir?

Ya Vedud kaç kere okunur?

El-Vedud zikrini Ya Vedud Celle Celaluhü diyerek bir yemeğe okursa o yemekten yiyen hanımı ile birlikte aralarındaki sevgi artar ve güçlenir. El-Vedud zikri pazartesi günü erken saatte sabah namazından sonra 400 defa " Ya Vedud, Ya Gafur Celle Celaluhü " şeklinde okunduğunda tövbesi kabul olunur inşallah.

Ya Vedut duasi nedir?

Kur'an-ı kerimde 2 ayette geçen ve Arapça kökenli olan Vedud esmasının lügati manası; 'kullarını en fazla seven ve sevilmeye en layık olan' demektir.

Ya Habib esması kaç kere okunur?

Burada yeniden gözlerini kapatmalı ve Allah'ın sonsuz merhametini tefekkür etmeye çalışarak 21 defa Ya Habib esmaül hüsnasını okumalısınız. 21 defa Ya Habib esmasının okurken, bu esmanın, sevginin ve muhabbetin temeli ve kaynağı olduğunu aklınıza getirmelisiniz.

Ya Latif kaç kere okunur?

Haceti olan kişilerinde 16.641 kez “Ya Latif” esmasını zikir vaktinde okuması gerekir. Zor bir durumdan kurtulmak isteyenler de 129 defa “Ya Latif” esmasını namazlardan sonra zikir yapmaktadır.

Ya Habib esması ne için okunur?

21 defa Ya Habib esmasının okurken, bu esmanın, sevginin ve muhabbetin temeli ve kaynağı olduğunu aklınıza getirmelisiniz. ... Bütün varlıkların kalbine ve yüreğine sevdanın ince mührünü basarak, onları birbirine en güzel şekilde çeken aşkın sahibisin.

Ya Latif duası ne için okunur?

Tüm işlerinin yolunda gitmesi ve sonunun hayırlı olmasını isteyen kişiler “Ya Latif” zikrini 133 defa tekrarlanır. Her gün 698 defa “Bismillahil Latif” diyenin ne dileği varsa Allah'ın izni ile yerine gelir. Allah'tan derdine derman ve hastalığına şifa bekleyen kişilerin “Ya Latif” zikrine devam etmesi gerekmektedir.

Ya Latif esması nedir?

Ya Latif (C.c) Lütuf sahibi, her işin inceliklerini bilen, bütün arzuları yerine getiren, her şeye vakıf, inayet ve ihsan sahibi olan anlamına gelmekte. El-Latîf : Her işin inceliğini bilip, hiç umulmadık yoldan kullarına iyilik ulaştıran Latif'tir. El-Latîf : Lütfü ve keremi bol olan O'dur.