Cem Yılmaz izmir gösterisi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Cem Yılmaz izmir gösterisi ne zaman?
  2. Cem Yılmaz gösteri yapıyor mu?
  3. Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus ne zaman?
  4. Cem Yılmaz Zorlu PSM ne zaman?
  5. Cem Yılmaz yeni gösteri ne zaman?
  6. Cem Yılmaz gösteri biletleri ne kadar?
  7. Platinum Plus ne demek?
  8. Cem Yılmaz biletleri ne kadar?
  9. Zorlu PSM hangi kanalda?
  10. Zorlu Center konser salonu kaç kişilik?

Cem Yılmaz izmir gösterisi ne zaman?

biletix on Instagram: “Cem Yılmaz, son gösterisi “CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus” ile 9-16 Ekim tarihleri arasında İzmir'de.

Cem Yılmaz gösteri yapıyor mu?

Cem Yılmaz stand up gösterileri dışında sinema dünyası içerisine de girerek oyuncu, seslendirme sanatçısı, yazar ve yönetmen alanlarında da kendi ispatlamıştır. ... Cem Yılmaz gösteri biletlerini hemen al ve yıllar boyunca hatırlayacağın esprileri en yakından dinle.

Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus ne zaman?

CMYLMZ - Diamond Elite Platinum Plus | Zorlu PSM | Cem Yılmaz Biletleri Passo.

Cem Yılmaz Zorlu PSM ne zaman?

Cem Yılmaz, yeni gösterisi “CMYLMZ - Diamond Elite Platinum Plus” ile sezon boyunca Turkcell Sahnesi'nde! Deniz Göktaş'a Ayıracak Vaktim Yok podcasti ile gönüllere çadır kuran sahnelerin asisi Deniz Göktaş 18 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:30'da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde!

Cem Yılmaz yeni gösteri ne zaman?

Komedyen Cem Yılmaz, 15-'de gerçekleşmesi planlanan 'CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus' adlı gösterisinin yeni alınan corona virüsü önlemleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Günlük corona virüsü vaka sayısının 60 binlere dayanması sert tedbirler getirdi.

Cem Yılmaz gösteri biletleri ne kadar?

Cem Yılmaz'ın gösteri biletleri 88 TL ile 297 TL arasında değişiyor.

Platinum Plus ne demek?

Platinum Plus'a yıllık kart aidatı ödemezsiniz. Uçak bileti alımlarında 3 kat daha değerli Worldpuan! Platinum Plus kartınız ile yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satın alırken Worldpuan'larınız 3 ile çarpılarak çok daha değerli hale gelir. Böylece dilediğiniz havayoluyla, dilediğiniz yere seyahat edebilirsiniz.

Cem Yılmaz biletleri ne kadar?

Cem Yılmaz'ın gösteri biletleri 88 TL ile 297 TL arasında değişiyor.

Zorlu PSM hangi kanalda?

Pazartesi günleri İbrahim Selim'in renkli sunumu ve birbirinden değerli sürpriz konukları ile %100 Studio'da dosta kahkaha, düşmana elem veren eşsiz program Çarşamba günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanıyor!

Zorlu Center konser salonu kaç kişilik?

Zorlu PSM'nin genç ve dinamik yüzü olan, 800 kişi kapasiteli %100 Studio, festivallerde özgün performanslara, tiyatrolara, konserlere ve birçok unutulmaz etkinliğe ev sahipliği yapan, 700 kişi kapasiteli Turkcell Platinum Sahnesi, Zorlu PSM'nin en sevilen yerleri arasında gelen ve yaz-kış ayrımı yapmaksızın ...