Boraks fiyatları nerede satılır?

İçindekiler:

  1. Boraks fiyatları nerede satılır?
  2. Boraks ve tutkal nerede satılıyor?
  3. Boraks çamaşırlarda kullanılır mı?
  4. Çamaşır makinesine deterjan ne zaman konur?

Boraks fiyatları nerede satılır?

Boraks eczanelerden ve bazı aktarlardan satın alınabilir. Ayrıca internet üzerinden online ürün satışı yapan güvenilir firmalardan boraks satın alınabilir. Kullanım alanlarına, ürünün kalitesine ve markasına göre fiyatları değişiklik gösterir. Ortalama boraks fiyatları 8 ile 50 lira arasındadır.

Boraks ve tutkal nerede satılıyor?

Boraks tozu genellikle aktarlarda bulunuyor. Boraks tozu yerine deterjan da kullanılabilir. Bu deterjanlar da her markette bulunur. Slime yapılırken kullanılan tutkal ise kırtasiye ve büyük marketlerden alınabilir.

Boraks çamaşırlarda kullanılır mı?

Her yıkamada Makinanızın deterjan gözüne , günlük deterjanınıza 1 ölçek Sabuncuoğlu S.A.F BORAKS ekleyin. Güçlü kir ve lekeleri çıkarmaya yardım eder, deterjanınızın temizleme gücünü artırır. Sert suyu doğal olarak yumuşatır , daha yumuşak çamaşırlar elde etmenize olanak sağlar.

Çamaşır makinesine deterjan ne zaman konur?

Eğer ki kullanılan makinede bu tür bir bölme ya da göz bulunmuyor ise, sıvı deterjan ana yıkama gözüne koyulabilir. Fakat dikkat; ana yıkama gözüne sıvı deterjan konulurken makinenin su alma zamanına denk getirilmesi çok önemlidir. Önermediğimiz bir yöntem ise sıvı deterjanın ön yıkama gözüne koyulmasıdır.