Ramo Cihangir Bey kim?

İçindekiler:

  1. Ramo Cihangir Bey kim?
  2. Ramo Cihangir öldürdü mü?
  3. Ramo Cihangir ne zaman öldü?
  4. Ramoda Cihangir'in kızı kim?
  5. Ramo Cihangir kimi canlandırıyor?
  6. Ramo Cihangir nasıl öldü?
  7. Ramoda Cihangir ölecek mi?
  8. Ramo Yavuz kim?
  9. Ramodaki Dogu kimdir?
  10. Romadaki nehir kimdir?
  11. Ramo dizisi gerçekte kim?
  12. Ramo dizisine kimler katıldı?
  13. Ramo filmindeki Sibel kaç yaşında?
  14. Ramo Cihangir neden öldü?
  15. Ramoda Taneri kim öldürdü?
  16. Ramo Yavuz diziden ayrılıyor mu?
  17. Ramo Yavuz filmden ayrıldı mı?

Ramo Cihangir Bey kim?

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinde Cihangir karakterine hayat veren, Türk oyuncu ve müzisyen Olgun Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Ramo Cihangir öldürdü mü?

Bölümünde Terapi odasından hışımla çıkan Cihangir evinden pompalı tüfeğini aldı. Silahını Ramo'ya doğrultan Cihangir 3 mermi yedikten sonra hayatını kaybetti. ... Doğu'nun annesinin Kaptan'ın öldürdüğünü öğrenen Ramo, kurşunu Doğu'nun sıkmasına izin verdi. ... Patronlara büyük darbe!

Ramo Cihangir ne zaman öldü?

'de yayınlanan son bölümünde de deneyimli isim Olgun Şimşek diziye veda etti. Ramo'da Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, rolünün bitmesinden dolayı ölerek diziye veda etti.

Ramoda Cihangir'in kızı kim?

Ramo dizisinde Nehir karakterine Devrim Özkan hayat vermektedir. Peki ama Ramo Nehir kimdir, hangi dizilerde oynadı? Devrim Özkan Ramo dizisinde Cihangir'in kızını canlandırmaktadır. Cihangir'in kızı Nehir olarak bilinmektedir.

Ramo Cihangir kimi canlandırıyor?

Ramo, ailesinin itirazına rağmen isyan etmeye karar verir. Ancak patronun kızı Sibel (Esra Bilgiç) ile arasındaki çekim giderek artmaktadır. Asıl amacı babasının ölüm emrini veren Cihangir (Olgun Şimşek) adlı kişiye ulaşmaktır.

Ramo Cihangir nasıl öldü?

Ramo'nun 28.bölümünde terapi odasından hışımla çıkan Cihangir evinden pompalı tüfeğini aldı. Silahını Ramo'ya doğrultan Cihangir 3 mermi yedikten sonra hayatını kaybetti.

Ramoda Cihangir ölecek mi?

BKM tarafından hazırlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in yer aldığı dizide Cihangir diziden ayrıldı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Ramo'ya sonradan dahil olan ve fırtınalar estiren, Cihangir rolünü hakkıyla canlandıran Olgun Şimşek, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Ramo Yavuz kim?

YAVUZ (YİĞİT ÖZŞENER) İstanbul'daki babaların babası Cihangir Bey'in özel danışmanı, sağ kolu. Oldukça akıllı, ihtiyatlı bir adam… Adana'daki rekabet ortamı kızışıp, sevkiyatlar sekteye uğrayınca Adana'ya gönderilir. Ramo'yu ve ailesini daha yakından tanır ve onlarla arasında özel bir bağ oluşur.

Ramodaki Dogu kimdir?

DOĞU (MUSTAFA YILDIRAN)

Romadaki nehir kimdir?

Doğu kısmında Roma kentinin kurulduğu, Romalıların Tevere dediği nehirdir. Roma'yı ikiye ayırır ve üzerinde onlarca köprü kuruludur. İtalya'nın üçünü büyük akarsuyu olarak kaydedilen Tiber Nehri, 406 kilometrelik uzunluğa sahiptir.

Ramo dizisi gerçekte kim?

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır....
Ramo
BaşrolMurat Yıldırım Esra Bilgiç İlker Aksum Mehmet Yılmaz Ak Emre Kınay Attila Olgaç
Açılış müziğiThe Last Battle - Jenerik
Bitiş müziğiRamo
25 satır daha

Ramo dizisine kimler katıldı?

Ramo dizisi oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Görkem Sevindik,Yiğit Özşener, İdil Fırat, Cemre Baysel yer alıyor. Ramo dizisine yeni sezonda ise Olgun Şimşek, Mustafa Yıldıran, Devrim Özkan, Hakan Gerçek ve Pelin Körmükçü dahil oldu.

Ramo filmindeki Sibel kaç yaşında?

1992 yılında Ankara Yenimahalle'de doğdu. 2011 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkileri bölümünü kazandı.

Ramo Cihangir neden öldü?

Ramo'nun 28.bölümünde terapi odasından hışımla çıkan Cihangir evinden pompalı tüfeğini aldı. Silahını Ramo'ya doğrultan Cihangir 3 mermi yedikten sonra hayatını kaybetti.

Ramoda Taneri kim öldürdü?

Bölümünde; Tüm olan bitenden sonra eski limana giden Yavuz, Ramo'yu yanına aldıktan sonra yaptığı tehdidi hatırlatıp kendisini isteyenin Taner olduğunu söyledi. Mekana girer girmez Sibel'in kafasına dayalı silahı gören Ramo tek kurşunla Taner'i vuruyor.

Ramo Yavuz diziden ayrılıyor mu?

Ramo dizisinde Yavuz karakterini canlandıran Yiğit Özşener diziden ayrıldı. Özşener diziye, “Yavuz Bey sizleri selamlar. ... Show Tv'nin iddialı yapımlarından Ramo'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Yavuz karakterine hayat veren Yiğit Özşener diziden ayrıldı.

Ramo Yavuz filmden ayrıldı mı?

BKM tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç ve Olgun Şimşek'in yer aldığı dizide sevilen oyunculardan birisi olan Yavuz, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Yiğit Özşener ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Yiğit Özşener Ramo'dan neden ayrıldı?