Losyonlar neye yarar?

İçindekiler:

  1. Losyonlar neye yarar?
  2. Krem mi daha iyi losyon mu?
  3. Of losyon nasıl kullanılır?
  4. Güneş losyon mu krem mi?

Losyonlar neye yarar?

Losyonlar hem kurumuş cilde nem sağlar hem de cilde nemi hapsederek, kurumaya karşı önlem almanıza yardımcı olur. Özellikle banyo sonrasında, sıcak su etkisi ile kuruyan cildi nemlendirmek için sıkça tercih edilir. Duş sonrasında, hâlâ nemli olan cilde uygulandığında nemlendirme etkisi artar.

Krem mi daha iyi losyon mu?

Losyonlar ve kremler arasındaki en temel fark, losyonların daha hafif bir dokuya sahip olmalarıdır. Kolayca akan hafif dokuları, losyonların özellikle yaz aylarında sevilerek tercih edilmesini sağlar. Sıcak havalarda hafif bir dokuya sahip bakım ürünü kullanımı daha kolay olur. Kremler daha yoğun bir dokuya sahiptir.

Of losyon nasıl kullanılır?

Sadece cildinize sıkarak 6 saate kadar etkin koruma sağlayın! Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz.

Güneş losyon mu krem mi?

Yüz için kullanılan güneş koruyucu ürünler irritasyon yapmayan tarzda formüle edildiler. ... Bu yüzden cildiniz kuru ise krem, yağlı ciltler ise losyon tarzında ve su bazlı güneş koruyucuları tercih etmelisiniz” diye konuştu.