Telefon aktivasyonu ne demek?

İçindekiler:

  1. Telefon aktivasyonu ne demek?
  2. Aktivasyon Personeli ne demek?
  3. Aktivasyon islemi nedir?
  4. Aktivasyon sağlamak ne demek?
  5. Aktivite personeli ne iş yapar?
  6. Aktif satış temsilcisi ne iş yapar?

Telefon aktivasyonu ne demek?

Aktivasyon, Program ortağı üye işyerlerinden aldığınız sadakat kartlarınızı veya cep telefon numaranızı ad, soyad, cep telefon numarası veya sadakat kart numarası ve doğum tarihi bilgileriniz ile aktive etmenizle gerçekleşir.

Aktivasyon Personeli ne demek?

Aktivasyon elemanı, firma politikalarına bağlı olarak, müşterinin talep ettiği ürün aktivasyonunun kabulünden veya reddedilmesinden sorumludur. Meslek profesyonelleri, telekomünikasyon ve bilişim teknolojileri sahalarında istihdam edilir.

Aktivasyon islemi nedir?

Aktivasyon; bir organizmada veya kimyasalda aktivitenin uyarılması, herhangi bir şeyi etkin hale getirmek, herhangi bir cihazın çalışmaya başlamasına neden olmak, kimyasal reaksiyon veya doğal bir sürecin başlaması gibi bir çok anlama gelir.

Aktivasyon sağlamak ne demek?

Aktivasyon kelimesinin anlamı; uyarılma, etkinleştirme, etkin kılma, harekete geçmek için; aktif veya daha aktif hale getirmek, organize etmek veya oluşturmak, kimya ısı ile olduğu gibi bir reaksiyonu hızlandırmak, fizik (madde) radyoaktif hale getirmek, biyoloji (bir molekül veya hücre) belirli bir eylemi ...

Aktivite personeli ne iş yapar?

Aktif Satış Elemanı Ne Demek? Aktif satış elemanı; hizmet verdiği kurumun satış hedefleri doğrultusunda müşteri ziyaretlerinde bulunmak, müşteri portföy çalışmaları yaparak yeni müşteri kazanımını sağlamak ve düzenli satış gerçekleştirmekle sorumludur.

Aktif satış temsilcisi ne iş yapar?

Aktif satış temsilcisi, firma müşterileri ile iletişime geçerek, ürün veya hizmet satışı gerçekleştirir. Şirkete yeni müşteriler kazandırmak, gelir artışını sağlamak ve kârlılığı artırmak için pazarlama stratejileri geliştirir ve uygular.