Araç kilometre düşürmenin cezası ne kadar?

İçindekiler:

  1. Araç kilometre düşürmenin cezası ne kadar?
  2. Km'si düşürülmüş araç nasıl Anlaşilir?
  3. Kilometresi düşürülmüş araç davası ne kadar sürer?
  4. Km düşürünce muayeneden geçer mi?

Araç kilometre düşürmenin cezası ne kadar?

Yargıtay kararları emsal teşkil ediyor. Bundan sonra aracının km'sini düşürüp araç satanlar 1 yıldan 7 yıla kadar hapis ile yargılanacak. Bunun yanı sıra birde para cezası uygulanacak.

Km'si düşürülmüş araç nasıl Anlaşilir?

Araç kilometresine oranla; direksiyon simidi, vites topuzu yıpranmış, yırtılmış, vites ve direksiyonda boşluk ve dengesizlik varsa, aracın debriyaj, fren ve gaz pedalları yıpranmış, vites aksamı boşluk yapmış, şoför koltuğu çökmüş ve süngeri yıpranmış, ön göğüs kısmı yıpranmış, araç içinden de çok ses yapıyorsa, teyp, ...

Kilometresi düşürülmüş araç davası ne kadar sürer?

ARAÇ KİLOMETRE DÜŞÜRME DAVASI NE KADAR SÜRER ? Araç kilometresini düşürme davası karşı tarafın direncine göre 1 yıl kadar sürebilir. İlgili süreçte aracı kullanabilirsiniz. En son dava sonuçlandığında tüm zararınız işleyecek faiz ile birlikte tahsil edilmektedir.

Km düşürünce muayeneden geçer mi?

Kilometre düşürülme işlemi genel olarak dolandırıcılık maksatlı yapılsa da, eski tip araçlarda kilometrenin 100.000'e ulaşması halinde kilometre sayacı otomatik olarak sıfırlanmaktadır. ... Araç kilometresi bir önceki muayene kayıtlarından daha düşük olsa bile hafif kusurlu olarak muayeneden geçebilmektedir.