Xiaomi sağlık Nedir?

İçindekiler:

  1. Xiaomi sağlık Nedir?
  2. Xiaomi sağlık uygulaması ne işe yarar?
  3. Mi fit nasıl adım sayar?
  4. Sağlık uygulaması ne işe yarar?
  5. Xiaomi uygulamalar nasıl açılır?
  6. Uygulama çekmecesi nasıl yapılır?

Xiaomi sağlık Nedir?

Mi Health, Xiaomi tarafından geliştirilen kullanıcı dostu bir fitness yazılımı paketidir. Bu ücretsiz cep telefonu uygulaması ile ilişkili özelliklerden bazıları, belirli bir süre içinde atılan adımların sayısını saymak, her gece uykuda kalan saat sayısını değerlendirmek ve vücut kitle indeksini (BMI) hesaplamaktır.

Xiaomi sağlık uygulaması ne işe yarar?

Uygulamanın görselinde adımsayar ve uyku takibi yapılabileceği görülüyor. Ayrıca adet döngüsü takvimi, egzersiz hedefleri izleyebilme, vücut kitle indeksi (BMI) ve sağlık puanı bilgilerinin de yer alacağı belirtilmiş.

Mi fit nasıl adım sayar?

Mi Band adım sayısını nasıl hesaplıyor? Yani her bir adım için gerekli MET'i ürettiğinizde sayaç 1 artıyor. Bir diğer deyişle 3-Boyutlu algılayıcı bizim ürettiğimiz aktivitenin yoğunluğunu ölçüyor ve adım sayısı buna orantılanarak belirleniyor.

Sağlık uygulaması ne işe yarar?

Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar. ... Ayrıca bir Sağlık kategorisine bilgi girebilir veya Sağlık uygulamasıyla uyumlu aygıtlarınızdan ya da favori uygulamalarınızdan veri alabilirsiniz.

Xiaomi uygulamalar nasıl açılır?

- Menüye ulaşmak için iki yol var. İlk yöntem Ayarlar - Ana Ekran - Uygulama çekmecesi. - İkinci yöntem, ana ekran sayfasında boş yere sadece dokunun ve basılı tutun. Karşınıza çıkan menüden Ayarlar, Diğer, Ana ekran ve Uygulama çekmecesine dokunun.

Uygulama çekmecesi nasıl yapılır?

Tüm uygulamalarınızı saklamak ve başlangıç ekranınızda yer açmak için başlangıç ekranınızda uygulama çekmecesini etkinleştirebilirsiniz. Ayarlar uygulamasını açın, Başlangıç ekranı ve duvar kağıdı > Başlangıç ekranı stili bölümüne gidin ve Çekmece öğesini seçin.