Herbalife protein tozu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Herbalife protein tozu ne işe yarar?
  2. Herbalife 24 Formül 1 Sport nedir?
  3. Herbalife Rebuild Endurance ne işe yarar?
  4. Formül 1 Sport vanilya aromalı ne işe yarar?
  5. Herbalife 24 Rebuild Endurance ne işe yarar?
  6. Herbalife 24 Rebuild Endurance nasıl kullanılır?
  7. Rebuild Endurance nedir?
  8. Formül 1 Sport vanilya aromalı 524g ne işe yarar?

Herbalife protein tozu ne işe yarar?

Deri,kemik,organlar gibi vücudunuzun ana unsurlarını destekleyen kişiselleştirilmiş bir besin Protein Tozu. Kas kütlenizi yeniden oluşturmaya ve normal kemiklerin korunmasına yardımcı olan soya ve peynir altı suyu kombinasyonuyla oluşturulan proteinler bakımından zengin bir karışım.

Herbalife 24 Formül 1 Sport nedir?

- Herbalife H 24 Formül 1 Sport, içeriğindeki süt proteinleri ile (kazein ve peynir altı suyu proteini) yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesine destek olmak amacıyla formüle edilmiştir. - Kullanımı oldukça pratik olan Herbalife H 24 Formül 1 Sport, C ve E vitamini, demir ve kalsiyum içerir.

Herbalife Rebuild Endurance ne işe yarar?

Rebuild Endurance İzotonik Sporcu İçeceği Tozu Sporcu beslenmesi uzmanları tarafından, aerobik egzersiz sonrasında karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine konmasını sağlamak amacıyla formüle edilmiş, karbonhidrat ve elektrolit içeren içecek tozudur.

Formül 1 Sport vanilya aromalı ne işe yarar?

Kullanımı oldukça pratik olan formül 1 sport, c ve e vitamini, demir ve kalsiyum içerir. B vitaminleri, riboflavin, b6, b12 vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Porsiyon başına 18g süt proteini içermektedir. Protein, kas kütlesinin korunmasına katkıda bulunur.

Herbalife 24 Rebuild Endurance ne işe yarar?

Herbalife sporcu beslenmesi uzmanları tarafından geliştirilen H24 Rebuild Endurance,aerobik çalışmaları sonrası için hazırlanmış izotonik sporcu içeceği tozudur. Elektrolit ve karbonhidrat karışımı ile egzersiz sırasında tüketilen stokların yeniden şarj edilmesini kolaylaştırabilir.

Herbalife 24 Rebuild Endurance nasıl kullanılır?

Herbalife H24 Rebuild Endurance Nasıl Kullanılır: 4 yemek kaşığı ( ml suya karıştırın. Kuvvetlice çalkalayın.Aerobik egzersizin ardından 30 dakika içinde tüketin. Bu ürün, sağlıklı bir yaşam tarzı ile birlikte dengeli ve çeşitli bir diyetin bir parçası olarak kullanılmalıdır.

Rebuild Endurance nedir?

Rebuild Endurance, dayanıklılık gereken spor branşları için karbonhidrat ve proteinler ile vücudun dayanıklılık seviyesini artırır. Egzersiz sonrasında glikojen ve protein takviyesiyle beraber diğer egzersiz zamanına kadar hasarlı kaslarınız yerine daha diri bir kas yapısı için yardımcı olmaktadır.

Formül 1 Sport vanilya aromalı 524g ne işe yarar?

İçeriğindeki süt proteinleri ile (kazein ve peynir altı suyu proteini) yoğun fiziksel aktivite dönemlerinde protein dengesini korumak amacıyla formüle edilmiştir. Kullanımı oldukça pratik olan Formül 1 Sport, C ve E Vitamini, demir ve kalsiyum içerir. Porsiyon başına 18g süt proteini içermektedir. Vanilya aromalıdır.