İŞKUR'dan Anne Projesi Nedir?

İçindekiler:

  1. İŞKUR'dan Anne Projesi Nedir?
  2. Iste anne projesi icin nereye başvurulur?
  3. Işkurdan işe girmek sigortası yatıyor mu?
  4. Işkur kurs parası ne kadar?
  5. İŞKUR kapsamında çalışanları ne kadar maaş alır?

İŞKUR'dan Anne Projesi Nedir?

Salgın döneminde iş bulma süreci uzayacağı için, İŞKUR tarafından ev hanımlarına verilecek destekle, çalışmayan işsiz annelerin ihtiyaçlarını asgari düzeyde karşılayacak kadar günlük ücret ödenecek. ... İŞKUR'un sağladığı bu destekten faydalanmak için 0 - 15 yaş aralığında çocuk sahibi anne olma şartı var.

Iste anne projesi icin nereye başvurulur?

Başvuru Yeri Ve Zamanı İşbaşı eğitim programlarına katılma şartlarını sağlayan tüm vatandaşlarımız, 81 ilde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri ile Hizmet Merkezlerine istedikleri zaman programa katılmak için başvuruda bulunabilmektedirler.

Işkurdan işe girmek sigortası yatıyor mu?

31.12.2018 tarihine kadar başlayan işbaşı eğitim programını tamamlayan; 18 yaşından büyük, 29 yaşından küçük katılımcıların program sonrasında üç ay içinde işe alınması durumunda işe alan işverenler imalat sanayi sektöründe faaliyet gösteriyorsa 42 ay, diğer sektörlerde faaliyet gösteriyorsa 30 ay süre ile SGK işveren ...

Işkur kurs parası ne kadar?

İşbaşı Eğitim Programı ödeneği 2020 yılında günlük 89,40 TL, kursiyer öğrenci ise 67,05 TL, işsizlik maaşı alıyorsa 44,07 TL olarak hesaplanmaktaydı. İEP Danışmanlığı ile İŞKUR Teşviklerinden Yararlanabilirsiniz.

İŞKUR kapsamında çalışanları ne kadar maaş alır?

İşbaşı eğitim katılımcılarına günlük 108,68 TL, öğrenciler için 81,51 TL, işsizlik ödeneği alanlar için 54,34 TL zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından ödenmektedir. İşsizlik maaşının 2021 yılı aylık taban tutarı 1.168,27 TL, tavan tutarı 2.336,53 TL'dir.