Adrasan kum mu?

İçindekiler:

  1. Adrasan kum mu?
  2. Adrasan nasıl bir yer?
  3. Gelidonya deniz feneri nerede?
  4. Olimpos ta deniz var mı?
  5. Adrasan Koyu ücretli mi?
  6. Adrasan Koyu nereye bağlı?

Adrasan kum mu?

Adrasan Plajı Özellikleri Sahilin güney kesimi genel olarak ince kumludur ve Bu adrasan plajında denizde metrelerce ileri doğru açılsanız bile ayaklarınızın yere kolay basacağı kadar sığ bir denizdir.

Adrasan nasıl bir yer?

Antalya'ya 95 km, Kumluca'ya ise 4 km uzaklıkta yer alan Adrasan, adeta Akdeniz'in gizli kalmış cennetlerindendir. Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş, el değmemiş doğasıyla ve masmavi koylarıyla, sakin ve tam kafa dinlemelik bir yerdir. ... Kaç Günde Gezilir; Adrasan'ı 1-2 günde gezebilmeniz mümkün.

Gelidonya deniz feneri nerede?

TÜRKİYE KIYILARININ EN YÜKSEK FENERİ Antalya'nın Kumluca ilçesinin Taşlık Burnu'nda tarihi Likya Yolu'nda bulunan Gelidonya Feneri, Türkiye kıyılarının en yüksek fenerİ olma özelliğini taşıyor. Gelidonya veya resmi adıyla Taşlık Burnu Feneri, denizden yaklaşık 227 metre yükseklikte ve 3 kilometre içeride yer alıyor.

Olimpos ta deniz var mı?

Türkiye'de Akdeniz Bölgesi'nin nadide plajlarından birisi olan Olimpos Plajı, Kumluca ilçesine bağlı noktada yer almaktadır. Yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan plajın önemi oldukça büyüktür. Sakin ve en temiz plaj olma özelliğine sahip plajın tarihi açıdan da önemli bir yere ev sahipliği yapar.

Adrasan Koyu ücretli mi?

Adrasan Plajı'na giriş ücretsiz ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

Adrasan Koyu nereye bağlı?

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı bir mahallede olan Adrasan; Muğla Antalya arasındaki bir bölgede, Antalya'ya yaklaşık 95 kilometre uzaklıkta yer alır.