Telegram da nasıl kişi silinir?

İçindekiler:

  1. Telegram da nasıl kişi silinir?
  2. Telegram da silinen hesap ne demek?
  3. Salt Okunur numaralar nasıl silinir?
  4. Telegram silinen hesap bulunur mu?
  5. Telegram sildikten sonra mesajlar gelir mi?

Telegram da nasıl kişi silinir?

Bir kişiyi silmek için, kişiyle sohbet açın. Sohbet ekranının üst kısmındaki profil fotoğrafına dokunun ve ardından sağ üst köşedeki üç nokta '... ' — 'Sil' seçeneğine dokunun. İlgili kişiyi tamamen silmek istiyorsanız, onu telefon rehberinizden de sildiğinizden emin olun.

Telegram da silinen hesap ne demek?

Uygulamanın silinmesi adına bir süre belirlenmektedir. Belirlenen sürede uygulamaya girilmezse ve ya uygulamada herhangi işlem yapılmaz ise kullanıcı hesabı silinir. Bu şekilde silinen hesapların sonra geri getirilmesi mümkün değildir. Bu süre Telegram hesabı için 1 ay ile 12 ay arasında ayarlanabilir.

Salt Okunur numaralar nasıl silinir?

Sağ üst köşede bulunan kare şeklindeki ikon seçilmelidir. Açılan alt menüden ''Kişiler'' sekmesi seçildikten sonra hesabınıza senkronize olmuş kişileri görebilirsiniz. Silmek istediğiniz kişiyi seçip ''Sil'' butonunu kullanarak rehber kısmından otomatik olarak silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Telegram silinen hesap bulunur mu?

Kalıcı şekilde silinen hesaba ilişkin olan verilerin geri getirilmesi mümkün olmamaktadır. Telegram Hesap Silme İşlemi Sonrası Veriler Yok Olur Mu? Telegram hesap silme işleminde kullanıcı hesabına ait olan veriler silinir. ... Bu gizlilik sebebi ile kullanıcıların verilerine de ulaşmak mümkün değildir.

Telegram sildikten sonra mesajlar gelir mi?

Telegram 5.5'ten itibaren, bire bir sohbetlerde gönderdiğiniz veya aldığınız mesajları istediğiniz zaman silebilirsiniz (Gruplarda, bu yalnızca kendi mesajlarınızdır). Ayrıca sohbet geçmişinin tamamını her iki taraftan da temizleyebilirsiniz. Telegram'da silinen mesajlar sohbette bir iz bırakmaz.