Chrome otomatik tamamlama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Chrome otomatik tamamlama nasıl yapılır?
  2. Chrome otomatik doldurma nedir?
  3. Google otomatik tamamlama nasıl?
  4. Google otomatik doldurma hizmeti nedir?
  5. Otomatik doldurma işlemi nasıl yapılır?

Chrome otomatik tamamlama nasıl yapılır?

Chrome penceresinin sağ üst köşesinde yer alan Menü simgesine tıklayın ve açılır pencereden Ayarlar'a tıklayın. Sonraki ekranda aşağıya ilerleyin ve Gelişmiş sekmesini tıklayın. Bu sayfada da aşağı ilerleyin ve Otomatik doldurma ayarları sekmesine tıklayın.

Chrome otomatik doldurma nedir?

Chrome'un adresleriniz veya ödeme bilgileriniz gibi kayıtlı bilgilerle formları otomatik olarak doldurmasını sağlayabilirsiniz. Web üzerinde yeni bir forma bilgi girdiğinizde, Chrome size bu bilgileri kaydetmesini isteyip istemediğinizi sorabilir. Chrome, izniniz olmadan bilgilerinizi hiçbir zaman paylaşmaz.

Google otomatik tamamlama nasıl?

Otomatik tamamlama özelliğiyle Google aramalarını daha hızlı girebilirsiniz....Trend olan aramaları almak istemiyorsanız ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.
  1. Google uygulamasını açın.
  2. Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Genel'e dokunun.
  3. Trend olan aramalarla otomatik tamamla ayarını kapatın.

Google otomatik doldurma hizmeti nedir?

Chrome'un adresleriniz veya ödeme bilgileriniz gibi kayıtlı bilgilerle formları otomatik olarak doldurmasını sağlayabilirsiniz. Web üzerinde yeni bir forma bilgi girdiğinizde, Chrome size bu bilgileri kaydetmesini isteyip istemediğinizi sorabilir.

Otomatik doldurma işlemi nasıl yapılır?

Veri > Hızlı Doldurma kısmına giderek manuel olarak çalıştırabilir veya Ctrl + E tuşlarına basabilirsiniz. Hızlı Doldurmayı açmak için Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş > Düzenleme Seçenekleri'ne gidip Otomatik Hızlı Doldurma kutusunu işaretleyin.