Bitlis'te polis okulu var mı?

İçindekiler:

  1. Bitlis'te polis okulu var mı?
  2. Bitlis POMEM Okulu nerede?
  3. Bitlis POMEM Müdürü kimdir?
  4. POMEM odalar kaç kişilik?
  5. 26 Dönem POMEM eğitim süresi değişti mi?
  6. PMYO odalar kaç kişilik?
  7. POMEM sözlü mülakat komisyonunda kimler var?
  8. 26 dönem POMEM eğitimi kaç ay sürecek?
  9. 26 POMEM eğitimi kaç ay?
  10. Adile Sadullah Mermerci PMYO kaç kişilik?

Bitlis'te polis okulu var mı?

Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi.

Bitlis POMEM Okulu nerede?

Okulumuz, Bitlis İl Merkezine 10 Km. mesafede, Rahva Mevkiinde Bitlis- Van Karayolu üzerinde kurulu bulunmaktadır. Okulumuz Emniyet Genel Müdürlüğünce yaptırılan proje kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresince 2005 yılında yapımına başlanmış olup, 07 Ağustos 2009 tarihinde açılışa hazır hale gelmiştir.

Bitlis POMEM Müdürü kimdir?

POMEM Müdürümüz Sayın Kazım KAMAN 1972 yılında Ankara'da doğmuştur. 1990 yılında Ankara Polis Kolejinden, 1994 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Şırnak, Denizli, Kırıkkale, Bitlis İl Emniyet Müdürlükleri ile Polis Akademisi Başkanlığında görev yapmıştır.

POMEM odalar kaç kişilik?

- Eğitim Binamızda toplam 14 derslik, içerisinde 180 kişilik çok amaçlı anfi, bilgisayar dershanesi ve öğretim görevlileri dinlenme odası bulunmaktadır.

26 Dönem POMEM eğitim süresi değişti mi?

Daha önce yapılan açıklamada, 26. Dönem POMEM eğitim süresinin 6 Haziran 2021'de tamamlanacağı belirtilmişti. 3 ay eğitim, 1 ay staj, yeniden 3 ay eğitim ve 1 ay staj şeklinde yapılması planlanan 26.

PMYO odalar kaç kişilik?

- Eğitim Binamızda toplam 14 derslik, içerisinde 180 kişilik çok amaçlı anfi, bilgisayar dershanesi ve öğretim görevlileri dinlenme odası bulunmaktadır. - Yurt Binamızda, kantin, öğrenci gazinosu, kondisyon salonu, polis savunma taktikleri salonu, berber, terzi, poliklinik ve tam kapasiteli çamaşırhane mevcuttur.

POMEM sözlü mülakat komisyonunda kimler var?

d) (Değişik:RG-19/1/2019-30660) Mülakat sınav komisyonu; İçişleri Bakanının, biri öğretim elemanı (sivil veya emniyet müdürü) ile biri psikolog veya rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü mezunu olmak üzere görevlendireceği beş personelden oluşur.

26 dönem POMEM eğitimi kaç ay sürecek?

MADDE 7 – (1) POMEM'lerde eğitim-öğretim süresi mezun olma esası ile en az (Değişik ibare:RG-6/1/2017-29940) dört aydır.

26 POMEM eğitimi kaç ay?

POMEM Eğitim Süresi Hakkında Bilgiler Alınacak 6 aylık eğitim ile beraber polis mertebesi kapsamında kişi görevine başlar. Lise mezunu olmak ile beraber önlisans veya lisans kapsamında KPSS üzerinden sınava girmek yeterlidir.

Adile Sadullah Mermerci PMYO kaç kişilik?

Yatılı olarak hizmet veren bu okulda 248 kişilik her biri 4 kişilik odalardan oluşan yatakhane blogu var. Aynı zamanda bu alanda öğrencilerin güç ve kondisyon geliştirdikleri özel bir salon da mevcut.