Watch 6 Plus akıllı saat su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Watch 6 Plus akıllı saat su geçiriyor mu?
  2. Watch 6 Plus akıllı saat hangi telefonlarda var?
  3. Watch 6 Plus akıllı saat nasıl şarj edilir?
  4. I watch resim çekiyor mu?
  5. Watch 6 Plus kaç mm?
  6. Apple Watch 6 ile telefon görüşmesi yapılır mı?

Watch 6 Plus akıllı saat su geçiriyor mu?

Lemfo W26, IP68 su ve toz geçirmez bir akıllı saattir, ellerinizi yıkarken, yağmurlu günlerde ve hatta yüzerken takabilirsiniz.

Watch 6 Plus akıllı saat hangi telefonlarda var?

Bu ürün Seka Alışveriş tarafından gönderilecektir.
  • -iPhone ve Android Tüm Telefonlarda uyumludur. ...
  • İstedğiniz resmi ekrana koyabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Watch 6 Plus akıllı saat nasıl şarj edilir?

Adaptörü elektrik prizine takın. Ayrıca şarj kablosunu bir USB bağlantı noktasına da takabilirsiniz. Apple Watch'unuzun arka yüzünü şarj aletine yerleştirin. Şarj aletinin mıknatısları Apple Watch'unuzu hizalar ve saat kadranında pil şarj etme simgesi görünür.

I watch resim çekiyor mu?

Fotoğraf çekme. Apple Watch'unuzda Kamera Kumandası uygulamasını açın. ... Pozlamayı ayarlamak için Apple Watch'unuzun önizleme ekranında çekimin odak noktasına dokunun. Çekimi yapmak için Deklanşör düğmesine dokunun.

Watch 6 Plus kaç mm?

Gövde ince ve hafiftir, 44 x 38 x 10.7 mm boyutlarında ve 50 g ağırlığındadır. Ayrıca kayış kısmı silikondan olup daha şık ve daha estetik hale getirmek için çinko alaşımından yapılan kenarlıkları bulunur.

Apple Watch 6 ile telefon görüşmesi yapılır mı?

Apple Watch'unuzda Telefon uygulamasını açın. ... Aramak istediğiniz kişiye dokunun ve sonra telefon düğmesine dokunun. Sesli FaceTime araması başlatmak için Sesli FaceTime'a dokunun veya bir telefon numarasına dokunun. Arama sırasında ses yüksekliğini ayarlamak için Digital Crown'u çevirin.