Bmw akıllı anahtar ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bmw akıllı anahtar ne kadar?
  2. Bmw akıllı anahtar ne ise yarar?
  3. Bmw Display key nedir?
  4. BMW anahtar üzerindeki tuşlar ne işe yarar?
  5. Araba anahtarı kaç TL?

Bmw akıllı anahtar ne kadar?

Bmw dokunmatik anahtar fiyatı yetkili serviste 6.500 ila 7.000 lira arasında olup döviz kuruna göre bazen aşağı bazen yukarı doğru fiyatları değişmektedir.

Bmw akıllı anahtar ne ise yarar?

Bu anahtarlığa sahip BMW kullanıcıları araçlarına belli bir mesafeden yaklaşmaya başladıklarında otomatik olarak kapı kilitleri açılıyor ve araç çalışmaya başlıyor. Ayrıca akıllı cihazlardaki en büyük sıkıntı olan batarya sorunu bu akıllı anahtarlık için geçerli değil.

Bmw Display key nedir?

Display Key'in üzerinde bir dokunmatik ekran bulunuyor ve aracın kimi özellikleri (mesela iklimlendirme sistemi) kumanda üzerinden araç dışındayken kontrol edilebiliyor. Display Key araç içindeyken şarj oluyor. Dışarda şarjı bitse de aracı açmasını sağlayacak bir ekstra pili barındırıyor içinde.

BMW anahtar üzerindeki tuşlar ne işe yarar?

2014 model Bmw F10 525D XDrive anahtar üzerinde toplamda 4 adet basma butonu bulunmaktadır. Sırası ile bunlar açma, kapama, bagaj ve karşılama ışığıdır. ... Gerektiğinde camlar veya yine sunroof açık ise Bmw logosuna basılı tutularak önce aracın 4 camı ardından ise sunroof kapanır.

Araba anahtarı kaç TL?

Transponder (çipli) anahtarlar: Bu sınıftaki araba anahtar fiyatları şöyle: Oto anahtarcı fiyatı: 300₺ – 1000₺ arasındadır. Yetkili servis fiyatı ise: 1000₺ – 3000₺ arası.