Theta Frekansı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Theta Frekansı ne işe yarar?
  2. Theta Healing ile neler yapılabilir?
  3. Beta frekansı dinlemek ne işe yarar?
  4. Teta evresi nedir?
  5. Theta Healing ne işe yarar?
  6. Theta seansı nedir?
  7. Theta Healing nedir ne ise yarar?
  8. Alfa frekansı dinlemek ne işe yarar?
  9. Beynin teta dalgası nedir?

Theta Frekansı ne işe yarar?

Derin meditasyon ve yarı uykuya geçiş hali olması nedeniyle teta frekansında, insanın hayatını olumlu yönde değiştirmeye odaklanan bilinçaltı tekniği Theta Healing'le uygulanabiliyor. İnsan, teta dalga boyundayken kolayca bilinçaltı ile bağlantıya geçilebiliyor.

Theta Healing ile neler yapılabilir?

Thetahealing tekniği, artık bize hizmet etmeyen ve ihtiyacımız olmayan blokajlarımızı anda dönüştürdüğümüz meditasyona dayalı bir yöntemdir. Geçmiş deneyimlerimizin bizde yarattığı olumsuz durumları, engelleri, blokajları hızlıca yapılandırır. Kendi istediğimiz hayatı kurabilmemize yardımcı olur.

Beta frekansı dinlemek ne işe yarar?

BETA: 14 ve 30 Hz arasında değişen frekanstır. Beta, beynin uyanış frekansıdır. Yani yaşadığımız dünyaya ilişkin aktif düşünme, öğrenme, ilgilenme, odaklanma, konsantre olma, günlük problemlerin ötesine geçebilme ile ilgili bilinç durumudur.

Teta evresi nedir?

Teta evresi “Alacakaranlık boyutu” ismiyle de anılır, bu da aydınlanmadan önceki karanlıktır. Derin düşünüş ve sezgisel kuvvet bu frekansta canlandığı için bu durum özellikle ressam ve müzisyenlerin yeteneklerini zirveye çıkarır.

Theta Healing ne işe yarar?

Theta Healing, sınırlayıcı inançları ve duyguları güçlendirici olanlara dönüştürmek için bilinçaltına erişerek çalışır. Bilinçaltınıza erişim sağlayan bir meditasyon tekniğidir.

Theta seansı nedir?

Theta, derin ve güçlü meditasyon ve dualarla evrendeki yaşam enerjisini kullanarak; bilinçaltı ve bilincinizdeki kısıtlanmış inançları değiştirebileceğiniz, vücudunuz içinde neler olduğunu görebileceğiniz, fiziksel ve duygusal duygular nasıl performe ettiğini izleyebileceğiniz, her türlü öğretilerin yükleyebileceğiniz, ...

Theta Healing nedir ne ise yarar?

Theta Healing, sınırlayıcı inançları ve duyguları güçlendirici olanlara dönüştürmek için bilinçaltına erişerek çalışır. ... Bilinçaltınıza erişim sağlayan bir meditasyon tekniğidir.

Alfa frekansı dinlemek ne işe yarar?

"Bu frekans uygulaması, en son kişisel gelişim teknolojisi olarak bilinen ruhsal bir şifa şeklidir. Kullanıcıya olumlu kelimeleri ses şeklinde dinleterek beden, zihin ve ruh dengelerini sağlamaktadır.

Beynin teta dalgası nedir?

Bu dalgalar gözlerin açılmasıyla ve zihni faaliyetle bloke olurlar. 3.Teta dalgaları: 4-7 Hz frekansında dalgalardır. 4.Delta dalgaları: 4 Hz ve bunun altında frekansı olan dalgalardır. Teta ve delta dalgaları çocukluk çağında ve sağlıklı yetişkinin uyku trasesinde normal olarak saptanabilir.