S Pen ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. S Pen ne işe yarar?
  2. S Pen nasıl çıkarılır?
  3. Apple pencil ne kadar sürede şarj olur?
  4. Samsung Note 10 Lite kalem var mi?

S Pen ne işe yarar?

İki parmak hareketiyle yakınlaştırma (00'e kadar) ile doğru yazma özelliğine sahiptir. Hızlı Vurgulayıcı ile sadece simgeye tıklayarak metninizi vurgulayabilirsiniz.

S Pen nasıl çıkarılır?

İnce bir dikdörtgen şeklinde keseceğiniz kağıt parçasını S Pen'e sararak yukarı doğru itiyor ve S Pen'in tüm gövdesinin kaplandığına emin olduktan sonra basitçe kalemi çekiyorsunuz. Kağıt sayesinde S Pen'in arkasında yer alan tuş sensöre takılmıyor ve cihaza zarar vermeden kalemi çıkarmayı başarıyorsunuz.

Apple pencil ne kadar sürede şarj olur?

Apple Pencil 15 Saniye ile 30 Dakika Kullanım Sunuyor! Sahip olduğu Lightning konektörü ile iPad Pro ile şarj edebileceğiniz Apple Pencil tam şarj ile 12 saat pil ömrü sunuyor. Üstelik acil kullanımlar için Apple Pencil, sadece 15 saniyelik bir şarj ile yarım saat kullanım süre sunuyor.

Samsung Note 10 Lite kalem var mi?

Uygun fiyatlı bir telefon olan Galaxy Note 10 Lite ile beraber gelen S Pen, aslında Galaxy Note 9 modelinde de kullanılan S Pen. Bu S Pen'de bulunan Bluetooth özellikleri sayesinde, kaleminizi kolaylıkla fotoğraf çekimlerinizde ve sunumlarınızda kullanabilirsiniz.