Metin Serezlinin oğlu kim?

İçindekiler:

  1. Metin Serezlinin oğlu kim?
  2. Murat Serezli kimin oğludur?
  3. Savaşçı Kopuzun babası kimdir?
  4. Murat Serezli nin annesi kim?
  5. Kırlangıç Paşa Kopuz albayın babası mı?
  6. Savaşçı Mehmet Arif kim?
  7. Murat Serezli kimin çocuğu?

Metin Serezlinin oğlu kim?

Selim Serezli Murat Serezli Metin Serezli/Oğulları

Murat Serezli kimin oğludur?

Esat Murat Serezli, 'da İstanbul'da doğan Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı.

Savaşçı Kopuzun babası kimdir?

Bir dönemin meşhur “Kırlangıç Paşa”sı. Kopuz Albay'ın manevi babası.

Murat Serezli nin annesi kim?

Nevra Serezli Murat Serezli/Anneleri

Kırlangıç Paşa Kopuz albayın babası mı?

Bir dönemin meşhur “Kırlangıç Paşa”sı. Kopuz Albay'ın manevi babası. ... Huzurevinde yaşıyor, Albay Kopuz'dan başka kimsesi yok.1974'te, Kıbrıs'a ilk inen paraşütçü birliklerinden birine komuta etmiş.

Savaşçı Mehmet Arif kim?

Tiyatro oyunculuğu yanı sıra çok sayıda dizi ve sinema filmlerinde oynayan Alp Öyken, yer aldığı son projelerden; 2018 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde VII. Clement karakterini,2019 yılında rol aldığı Savaşçı dizisinde Mehmet Arif Kırlangıç karakterini canlandırdı.

Murat Serezli kimin çocuğu?

Esat Murat Serezli (d.) Türk sinema ve dizi oyuncusu. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli'nin oğludur. Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından itibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı.