Lifta her gün kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Lifta her gün kullanılır mı?
  2. Lifta 5 mg günde kaç defa kullanılır?
  3. Lifta 20 mg neye yarar?
  4. Lifta 10 mg ne ise yarar?
  5. Lifta 10 mg ne zaman kullanılır?

Lifta her gün kullanılır mı?

LİFTA'yı günde 1 defadan fazla ALMAMALISINIZ. LİFTA 20 mg tabletler cinsel aktivite öncesinde kullanılmak için tasarlanmıştır, sürekli günlük kullanımı önerilmez.

Lifta 5 mg günde kaç defa kullanılır?

Erektil disfonksiyon tedavisi Önerilen doz, her gün yaklaşık aynı saatte alınan günde bir kez 5 mg'lık tablettir. LIFTA'yi günde 1 kezden fazla kullanmayınız. beklentisi olan erkekler için uygundur. Cinsel uyarı olmadığı durumlarda LIFTA'nın etki etmeyeceğini bilmeniz gerekmektedir.

Lifta 20 mg neye yarar?

LİFTA 20mg Kuvvetli Etken Maddeli Bir Üründür. Hekimlerin En Çok Tercih Ettiği ve Önerdiği Penis Sertleştirme Ürünleri Arasında Yer Almaktadır. Penise Giden Tıkalı Damarların Genişlemesini Sağlayarak Kan Akışını Rahatlatmakta ve Penisin Doğal Sertliğine Kavuşmasına Yardımcı Olmaktadır.

Lifta 10 mg ne ise yarar?

Erektil disfonksiyonun tedavisinde endikedir. LİFTA'nın etkili olabilmesi için cinsel uyarının olması gereklidir. LİFTA kadınlarda kullanım için endike değildir.

Lifta 10 mg ne zaman kullanılır?

LİFTA kadınlarda kullanım için endike değildir. 4.2 Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi: Yetişkin erkeklerde kullanımı Genel olarak önerilen doz, cinsel aktiviteden en az 30 dakika önce alınan 10 mg'dır.