Yeşilaya nasıl üye olabilirim?

İçindekiler:

  1. Yeşilaya nasıl üye olabilirim?
  2. Yeşilay üyelik iptali nasıl yapılır?
  3. Yeşilay'ın numarası kaç?
  4. Üyelik aidatı ne demek?
  5. Çevrimiçi Gönüllülük nedir?
  6. Kaç Yedam var?
  7. Yedam modeli nedir?
  8. Uluslararası gönüllülük nedir?

Yeşilaya nasıl üye olabilirim?

Yeşilay'a üye olmak için ikametinizin bağlı bulunduğu şubemizi seçerek [ÜYELİK FORMU]'nu doldurabilir veya direkt şubelerimize başvurarak üyelik başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Yeşilay üyelik iptali nasıl yapılır?

2.h. Üyelik iptali ve hesap silme işlemi, kullanıcı tarafından yesilaymarket.com üzerinden yapılabilir. Üyeliğini bitiren kullanıcının siteye giriş yetkisi iptal edilecektir. Üyeliğini iptal eden kişi bu işlemin geri dönüşü olmadığını kabul eder.

Yeşilay'ın numarası kaç?

Yeşilay'ın bağımlılıkla ilgili bilgi vereceği ve kurumun çalışmalarının da anlatılacağı hattın numarası, Yeşilay'ın kuruluş tarihi olan 1920'ye de atıfla '192' olarak belirlendi. Bağımlı, aile ve yakınlarına yönelik ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteğin sağlanacağı hattın da 'ALO 115' olması kararlaştırıldı.

Üyelik aidatı ne demek?

Kredi kartı aidatı, kartın talebi ile başlayıp kullanım süresi boyunca devam eden ve banka tarafından karşılanan çeşitli operasyonel maliyetlerin müşteriye yansıtıldığı bir üyelik bedelidir. Kredi kartı aidatları, bankacılık ürünleri ile alakalı en fazla şikâyet alan konuların başında geliyordu.

Çevrimiçi Gönüllülük nedir?

“Online gönüllülük”, tamamen İnternete bağlanabilen dijital araçlar aracılığıyla gönüllülerin topluma fayda sağlamasını ifade eder. Aynı zamanda online gönüllülük, çevrimiçi gönülülük, e-gönüllük, sanal gönüllülük, dijital iletişimle gönüllülük ve diğer çeşitli isimler olarak da bilinir.

Kaç Yedam var?

Çevrenizde bağımlı olduğundan şüphelendiğiniz kişiler varsa, 115 YEDAM Danışma Hattı'nı arayarak neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yedam modeli nedir?

YEDAM, uzman psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları tarafından bağımlı bireylere hem arınma hem de maddeyi bırakma sürecinde psikolojik ve sosyal destek veren bir merkezdir. Türkiye'ye özgü bağımlılık psikososyal destek modeli oluşturma amacıyla yola çıkan YEDAM'ın arka planında güçlü bir bilim kurulu yer almaktadır.

Uluslararası gönüllülük nedir?

Gönüllülerin kendi ülkeleri dışında bir ülkede gerçekleştirdikleri gönüllü eylemlerle kalkınmaya örgütlü bir şekilde katılmasıdır. Uluslararası gönüllülüğün örnekleri ilk olarak II. Dünya Savaşı'dan sonra Avrupa'da ortaya çıkmış; savaşın yarattığı tahribatın izlerini silmede görev alan topluluklara rastlanmıştır.