Banka şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Banka şifresi nasıl alınır?
  2. TEB Mobil Bankacılık şifresi nasıl alınır?
  3. Garanti Bankası kart şifresi nasıl alınır?
  4. Garanti müşteri iletişim merkezi şifresi nasıl alınır?
  5. Cep pratik sifre ne demek?

Banka şifresi nasıl alınır?

Ayrıca, Banka kartı için SIFRE, Kredi Kartları için ise KKSIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak “Kartınızın son 6 hanesi, Anne Kızlık Soyadınızın son 2 harfi veya Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz.

TEB Mobil Bankacılık şifresi nasıl alınır?

CEPTETEB İnternet Şubesi şifrenizi teb.com.tr veya wap.teb.com.tr Anında Şifre'den, TEB Şube ve ATM'lerinden veya 08 TEB Telefon Şubesi'nden sırasıyla 4 ve 3'ü tuşlayarak kolayca alabilir, bankacılık işlemlerinizi online olarak anında gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası kart şifresi nasıl alınır?

Kart şifreniz bloke olduysa SIFRE yazıp kartınızın son 6 hanesini, anne kızlık soyadınızın ilk 2 harfini, kartınızın arkasındaki güvenlik kodunun ilk 2 hanesini aralarında boşluk bırakıp 3340'a göndererek alabilirsiniz. 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayıp, kart şifresi almak istediğinizi belirtin.

Garanti müşteri iletişim merkezi şifresi nasıl alınır?

Yeniden şifre alma, şifrenizi unuttuysanız
  1. 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi şifre/parola işlemleri adımını seçin,
  2. Müşteri Numaranızı, Kredi Kartı ya da ATM kart numaranızı, kartınızın şifresini ve Son kullanma tarihini tuşlayın,
Daha fazla öğe...

Cep pratik sifre ne demek?

Cep Pratik Şifre tek kullanımlık şifre üretmek için kullanılan bir güvenlik programıdır. Cep Pratik Şifre kullanıyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek TEB İnternet Şubesi'ne güvenle ve hızla giriş yapabilirsiniz. CEPTETEB uygulamasındaki Cep Pratik Şifre menüsüne giriş yapınız.