Bursa Öğrenci kartı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bursa Öğrenci kartı ne kadar?
  2. Bu kart nereden alınır?
  3. Öğrenci abonman Kartı Nasıl Alınır?
  4. Bursa Öğrenci abonman nasıl alınır?
  5. Anonim kart nereden alınır?

Bursa Öğrenci kartı ne kadar?

Düzenleme ile otobüs uzun hat 4,40 TL, kısa hat ise 3,90 TL olarak düzenlendi. Aylık tam abonman ise yüzde 15 artışla 230 TL olarak belirlendi. Öğrenci abonman fiyatı ise 90 TL olarak sabit tutuldu.

Bu kart nereden alınır?

Tam BursaKART BursaKART, elektronik ücret toplama sisteminin omurgasıdır. BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz.

Öğrenci abonman Kartı Nasıl Alınır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bursa Öğrenci abonman nasıl alınır?

Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üzeri vatandaşları kapsayan Aylık Abonman İndirimli Bukart almak isteyenler T.C kimlik numarası, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği ile belirlenen belgelerle Bursaray Şehreküstü İstasyonu'nda bulunan BURULAŞ Bilet Sistemleri Müdürlüğü ofisine başvurabilecek.

Anonim kart nereden alınır?

Anonim İstanbulkart'ı nereden ve nasıl satın alabilirim? İstanbulkart dolum temsilcilerinden (Bireysel, Kurumsal) veya Biletmatik'lerden güncel kart bedeli karşılığında satın alabilirsiniz.