İski kaç taksit yapıyor?

İçindekiler:

  1. İski kaç taksit yapıyor?
  2. İski taksitlendirme nasıl yapılır?
  3. İski taksitlendirme yapıyor mu?
  4. İski yapılandırma ilk taksit ne zaman?
  5. İSKİ abonelik ücreti ne kadar 2020?
  6. İski fatura ödeme nasıl yapılır?
  7. Su borcu nasil Yapilandirilir?
  8. Iski'de yapılandırma var mı?
  9. Borç yapılandırma ne zaman?
  10. İSKİ güvence bedeli kaç lira?
  11. Borç yapılandırması ne zaman son?
  12. Yapılandırma hangi tarihten başlıyor?

İski kaç taksit yapıyor?

Abonelere, peşin ödemede yüzde 90 gecikme zammı indirimi yapılıyor. Ayrıca, ikişer aylık dönemler halinde 36 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

İski taksitlendirme nasıl yapılır?

Uygulamadan yararlanmak isteyen aboneler, 31 Aralık 2020 tarihine kadar www.iski.istanbul adresi üzerinden Borç Yapılandırma Formu doldurarak veya randevu ile en yakın İSKİ Şube Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek, su borçlarını yapılandırabilecek.

İski taksitlendirme yapıyor mu?

Bu yapılandırmayla; bahse konu borçlar, peşin ödemede  gecikme zammı indiriminden yararlanılabileceği gibi, ikişer aylık dönemler halinde 36 aya kadar taksitle de ödenebilecektir.

İski yapılandırma ilk taksit ne zaman?

4-) Taksitli aboneler için ilk vade 21 tarihidir. Taksit vadeleri ikişer aylıktır.

İSKİ abonelik ücreti ne kadar 2020?

İSKİ konut aboneliği için Mukavele aşamasında 387,9 TL Teminat Bedeli ve 261,57 TL su iştirak bedeli olarak toplamda 649,47 kuruş ücret ödenmektedir.

İski fatura ödeme nasıl yapılır?

İSKİ Fatura Ödeme ALO 185 İSKİ Alo 185 İSKİ üzerinden İSKİ faturası ödenmesi çok hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. ALO 185 arandıktan sonra ödeme yapmak isteyen vatandaşlar İSKİ sözleşme numarası ve kredi kartı bilgilerini vererek ödeme işlemini tamamlıyorlar.

Su borcu nasil Yapilandirilir?

İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu yapmak oldukça kolay. Su borcu yapılandıraması için "www.iski.istanbul" ve e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca İSKİ Şube Müdürlükleri üzerinden de yapılandırma başvurusu yapılabilir.

Iski'de yapılandırma var mı?

Yapılandırma işlemleri, İSKİ Şube Müdürlükleri, www.iski.istanbul, e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Yapılandırmanın başvuru süresi 31 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir."

Borç yapılandırma ne zaman?

Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi. İlk taksit ödemeleri de belirlenen tarihten 1 ay sonra başlayacak.

İSKİ güvence bedeli kaç lira?

Kimlik Belgesi. Tapu veya kira kontratı (NVİ adres kaydı sözleşme yapılacak mülkte ise bu belgelere gerek bulunmamaktadır.) 166,80 TL Teminat Bedeli.

Borç yapılandırması ne zaman son?

BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN NE ZAMAN? Vergi, sosyal güvenlik primi, trafik cezası, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredileri, köprü otoyol kaçak geçiş cezası gibi tarihinde vadesi dolduğu halde ödenmeyen kamuya olan borçlar için tanınan başvuru süresi günü sona erecek.

Yapılandırma hangi tarihten başlıyor?

Başvuru için son tarih 30 Eylül Karar, vergi, gecikme faizleri, gecikme zammı ve Sosyal Güvenlik Kurumu alacakları ve idari para cezaları gibi alacakları kapsıyor. Yapılandırma başvurusu için son tarih olarak belirlendi. İlk taksit ödemeleri de belirlenen tarihten 1 ay sonra başlayacak.