Çelik kapı kilidi alırken nelere dikkat edilmeli?

İçindekiler:

  1. Çelik kapı kilidi alırken nelere dikkat edilmeli?
  2. Kilit göbekleri standart mı?
  3. Kale kilit kaç anahtarlı?
  4. Kapı kilit sistemi nedir?
  5. Kale Kilit Fiyatları ne kadar?
  6. Çelik kapı nasıl olmalı?
  7. Dış kapı nasıl olmalı?
  8. Kapı kilit olmadan nasıl kilitlenir?
  9. Elektronik kilit Sistemi Nedir?
  10. Asma kilit ne kadar güvenli?
  11. Kapı kilidi hangi malzemeden yapılır?
  12. Bilyalı Barel nedir?

Çelik kapı kilidi alırken nelere dikkat edilmeli?

Alacağınız çelik kapıda, kapı ile kasa arasındaki boşluk 4-5 mm.'den fazla olmamalıdır. Boşluk daha fazla ise kapının manivela ile açılması kolaylaşır. Bu küçük ayrıntının size büyük bir güvenlik sağlayacağını unutmayın.

Kilit göbekleri standart mı?

Standart En çok Kullanılan ölçü 26-10-32 mm yani 68 mm lik standart ölçü Kilitler göbeklerdir. Bu ölçü piyasadaki çoğu çelik kapıcını kullandığı standart kilit ölçüleridir. 26-10-32 mm yani 68 mm lik Kale Barel Fiyatı 60 TL den başlar Modeline göre TL ve 150 TL olacak şekilde değişmektedir.

Kale kilit kaç anahtarlı?

KALE ÇELİK KAPI BARELİ KAPI GÖBEĞİ 164 SNCE 5 ANAHTARLI.

Kapı kilit sistemi nedir?

Master anahtar ve kilit sistemi, belli bir plan dahilinde hangi anahtarların hangi kapıların kilitlerini açabileceğinin belirlendiği ve uygulandığı sistemdir. Böylece tüm anahtarlarınızı ve giriş haklarını koruma altına almış olursunuz.

Kale Kilit Fiyatları ne kadar?

En Popüler Kale Kapı Kilitleri
  • Kale 164 Cec M Şifreli Silindir 68 mm Kapı Kilidi299,90 TL7 satıcı
  • Kale Kilit KALE 164 Cec Barel Tüpten Şifreli Yüksek Güvenli Silindir 68 mm298,50 TL11 satıcı, en ucuz 298 TL.
  • Kale 264 2'Li Set Tuzaklı Mandallı Saten Ortak Anahtar174,89 TL5 satıcı, en ucuz 161 TL.
Daha fazla öğe...

Çelik kapı nasıl olmalı?

Evinizin ölçülerine uygun olarak tercih edeceğiniz en güvenli çelik kapı ağır, kaliteli çerçevelere sahip, yüksek güvenlikli kilit sistemi olan ve kaliteli malzemeden üretilen bir kapı olmalıdır. Buna ek olarak yüksek sıcaklıklara ve basınçlara karşı dayanıklı olması da güvenli kapıların özellikleri arasındadır.

Dış kapı nasıl olmalı?

Dış mekan kapıları mutlaka çelik kapı olmalıdır, güvenlik açısından da çelik olması önemlidir. İç mekan kapıları ses yalıtımı bakımından ahşap kapılardan seçilmelidir. Balkon kapıları cam tercih edilse de kilit sisteminin sağlam olması, güvenliğiniz açısından büyük önem taşır.

Kapı kilit olmadan nasıl kilitlenir?

Kapıyı açın ve çatalı çıkarın, ardından çatalın sapını kırın. Çatalın ucunu daha önce olduğu gibi kapı mandalına geri yerleştirin, bükülmüş çatalların kapı mandalına güvenli bir şekilde takıldığından emin olun, ardından kapıyı kapatın.

Elektronik kilit Sistemi Nedir?

Akıllı kilit sistemi teknolojinin sos ürünlerindendir. ... Bunlar kilit bölmesi, sensör , akü trafo ve göstergeç chip anahtardır. Siz binanız dışından gelirken 3-5 cm mesafeden göstergeç chip anahtarınızı sensöre yaklaştırdığınızda kapının elektronik devresi tamamlanır. ve Kapınız açılır.

Asma kilit ne kadar güvenli?

* Normal asma kilitlerin kancasını kesebiliyorlar, fakat bu üründe kesmeleri pek mümkün değil, çünkü mili adı üstünde kayar mil. Yani kesmeye çalıştıkça döndüğü için kesemiyorlar, sabitleyecek bir şey olmadığı için. Bu sebeple kayar milli asma kilitler diğerlerine göre çok daha güvenli.

Kapı kilidi hangi malzemeden yapılır?

Demir ve pirinç malzemelerden yapılan kilitler, maksimum güvenlik sağlar. Eğilmez ve kırılmaz malzemeden üretilen kapı kilidi, darbelere karşı dayanıklıdır. Kilitler, anahtar ve kol ile kolayca açılıp kapanır.

Bilyalı Barel nedir?

Bilyalı barel : 5 adet anahtarı vardır. Anahtar kombinasyonunun en fazla olduğu silindir çeşitidir. 5 milyonda bir anahtar uyma olasılığı vardır. Emniyet kartı bulunmaktadır.