Sepaş nereye ait?

İçindekiler:

  1. Sepaş nereye ait?
  2. Sepaş Genel Müdürü kim?
  3. Sedaşın sahibi kim?
  4. Elektrik indiriminden nasıl yararlanabilirim?
  5. Dr Necmi Odyakmaz kimdir?

Sepaş nereye ait?

Sepaş Enerji, Türkiye'nin önde gelen sanayi gruplarından olan Akkök Holding ve CEZ Group stratejik ortaklığı ile Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya'nın EPDK tarafından yetkilendirilen resmi elektrik tedarikçisidir.

Sepaş Genel Müdürü kim?

Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce'de 1,7 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji'nin Genel Müdürlüğü'ne Hakan Çağrı Poyraz getirildi. 2015 yılından bu yana Sepaş Enerji'de Satış Direktörü olarak görev yapan Hakan Çağrı Poyraz, 1 Ekim tarihi itibarıyla Sepaş Enerji Genel Müdürü olarak atandı.

Sedaşın sahibi kim?

SEDAŞ, tarihinde Ankara'da düzenlenen devir teslim töreniyle Akkök-Akenerji-CEZ Ortak Konsorsiyumu'nun yönetimine geçmiştir. tarihinde AKCEZ Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından %100 hissesi satın alınmıştır. SEDAŞ % 100 hissesi AKCEZ'e ait bir kuruluştur.

Elektrik indiriminden nasıl yararlanabilirim?

Fatura yardımından yararlanmak için kişilerin ilk adımda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sistemine kayıtlı olması gerekir. Ardından ise kişilerin üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı olan kimlik kartı ve elektrik faturası ile birlikte PTT şubelerine giderek bilgilerini iletmesi gerekir.

Dr Necmi Odyakmaz kimdir?

Farklı enerji şirketlerinde önemli görevler üstlenen Dr. Necmi Odyakmaz, bundan sonra Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu'da 1,8 milyon elektrik kullanıcısına elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ'ın İcra Başkanı olarak görev yapacak. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Dr.