Ejder Kapanı filmi nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Ejder Kapanı filmi nerede çekildi?
  2. Ejder Kapanı gerçek mi?
  3. Ejder Kapanı müdür?
  4. Ejder Kapanı kaç dk?
  5. Ejder Kapanı kaç bölüm?
  6. Ejder Kapanı ne zaman vizyona girdi?
  7. Ejder Kapanı kaç kişi izledi?

Ejder Kapanı filmi nerede çekildi?

Film çekimleri Haziran-Temmuz aylarında 7 hafta İstanbul ve 1 hafta Erzincan'da gerçekleştirildi. Polisiye-gerilim tarzında olan sinema filmindeki aksiyon sahneleri için Fransa'dan özel bir ekip çekimlere teknik destek verdi. Aksiyon sahneleri için ise yine Fransa'da özel arabalar tasarlandı.

Ejder Kapanı gerçek mi?

Uğur Yücel'in yönetmenliğini üstlendiği Ejder Kapanı gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilmiş ilk seri katil filmi olma özelliğini taşıyor. Eleştirmenlere göre filmdeki şiddet sahneleri Hollywood yapımı filmleri hatırlatıyor.

Ejder Kapanı müdür?

Uğur Yücel Ejder Kapanı/Yönetmenleri

Ejder Kapanı kaç dk?

1 saat 50 dakika Ejder Kapanı/Süre

Ejder Kapanı kaç bölüm?

Ejder Kapanı, yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı, başrollerini Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı 2009 yapımı aksiyon, gerilim, polisiye Türk filmdir....Ejder Kapanı
YönetmenUğur Yücel
DilTürkçe
Hasılat₺ 6.716.187
Resmî sitesi
15 satır daha

Ejder Kapanı ne zaman vizyona girdi?

Ejder Kapanı, yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı, başrollerini Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci'nin paylaştığı 2009 yapımı aksiyon, gerilim, polisiye Türk filmdir.

Ejder Kapanı kaç kişi izledi?

Ejder Kapanı: Uğur Yücel ile başrolünü paylaştığı filmi 7 kişi izledi. Yapım şirketinin kazancı 6 milyon 7 lira. Kabadayı : Şener Şen ile başrolü paylaştı. Filmi 2 milyon kişi izledi, yapım firması 15 milyon lira kazandı.