ESES almak nedir?

İçindekiler:

  1. ESES almak nedir?
  2. ESES açılımı nedir?
  3. ESES token ne demek?
  4. 1 ESES token kaç TL?
  5. ESES Coin ne zaman borsaya girecek?
  6. ESES token kaç adet?
  7. Es Es Coin ne zaman çıkacak?
  8. Karşıyaka token kaç TL?
  9. SSS kısaltması ne demek?

ESES almak nedir?

Ss almak o anki ekran görüntüsünü almak anlamına gelir. Ss atmak da bu görüntünün paylaşılması anlamında gelir. Bu nedenle sosyal medyada sık sık ss almak ve atmak tabiri kullanılır.

ESES açılımı nedir?

Nazi Almanyasında SS (EsEs) Nedir? SS, açılımı Schutzstaffel olan Türkçe: koruma timi manasına gelen ve önceleri Hitler'in kişisel muhafızlığını yapmak üzere kurulan birliklerin adıdır. ... Diğer bölüm ise, Allgemeine SS ("Genel SS").

ESES token ne demek?

ESES Token Nedir? ESES Token Bitcichain altyapısında geliştirilen bir token projesidir. Neden ESES Token Almalıyım? Eskişehir ekosisteminde yer alacak etkinliklerde söz sahibi olmak ve aynı zamanda yatırım yapmak için ESES Token satın alabilirsiniz.

1 ESES token kaç TL?

Bitci.com ve Eskişehirspor mobil uygulaması üzerinden satın alıma açılacak token'lar 0,30 TL'den işlem görecek. Şimdiden üye olun!

ESES Coin ne zaman borsaya girecek?

Eskişehirsporumuz ve Bitci Teknoloji tarafından hayata geçirilen taraftar Token projesi kapsamında geliştirilen Eses Token Pazartesi günü satışa sunuluyor.

ESES token kaç adet?

İlk etapta satışa sunulan 12 milyon adet Token'a Türkiye'nin farklı şehirlerinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki Eskişehirspor taraftarlarından yoğun ilgi gösterdi. Es Token'lardan toplam 260 milyon adet üretilecek. Üretilen bu Token'ların 12 milyon adedi de 0,30 TL'lik avantajlı ön satış fiyatıyla sunulmuştu.

Es Es Coin ne zaman çıkacak?

Eskişehirsporumuz ve Bitci Teknoloji tarafından hayata geçirilen taraftar Token projesi kapsamında geliştirilen Eses Token Pazartesi günü satışa sunuluyor.

Karşıyaka token kaç TL?

Karşıyaka Spor Kulübü ve Bitci Teknoloji iş birliğiyle geliştirilen Karşıyaka Token projesinde ikinci faz satışlar tarihi itibarıyla başladı. 15 milyon adet token, 0,40 TL'lik fiyattan Bitci.com ve Karşıyaka S.K. aplikasyonu üzerinden satışa sunuldu.

SSS kısaltması ne demek?

açılımı 'Sıkça Sorulan Sorular' olan kısaltmadır.