D&R güvenilir bir site mi?

İçindekiler:

  1. D&R güvenilir bir site mi?
  2. D&R Favorilerim nerede?
  3. Dr de kitap değişimi var mı?
  4. Dr iade oluyor mu?
  5. E okul tercihleri nasıl onaylatılır?
  6. D&R kart ne işe yarar?

D&R güvenilir bir site mi?

Güvenilirlik. Online alışveriş sitemiz olan dr.com.tr üzerinden aldığınız tüm ürünlerde, ulusal ve uluslararası güvenilirlik belgeleri (TSE, ISO, CE) bulunuyor. Böylece size, sadece orijinal ve kullanılmamış ürünlerin yer aldığı sitemiz üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak kalıyor.

D&R Favorilerim nerede?

"E-Arşivim" sekmesinde Kobo E-Kitaplarınızı, E-Kitaplarınızı, Hediye Kartlarınızı, Ön Ödemeli Kartlarınızı görebilirsiniz. "Listelerim" sekmesinden Favori ürünlerinizi ve Alarm Listesi oluturduğunuz ürünleri takip edebilirsiniz.

Dr de kitap değişimi var mı?

Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir kargo şirketiyle gönderilen ürünler iadesi ve ulaşım bedeli kabul edilmeyecektir. İade ve değişim ürünleri kesinlikle orjinal kutu ve ambalajı ile yapılmalıdır.

Dr iade oluyor mu?

İade ürünlerimi tarafınıza nasıl gönderebilirim? Kitap, müzik, DVD, plaklar ve diğer ürünler için ise 11146284 Yurtiçikargo gönderi kodu ve ve W ile başlayan dr.com.tr sipariş koduyla birlikte karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. ... İade ve değişim ürünleri kesinlikle orjinal kutu ve ambalajı ile yapılmalıdır.

E okul tercihleri nasıl onaylatılır?

TERCİHLER KİME ONAYLATILIR? Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır.

D&R kart ne işe yarar?

D&R Kart'ınız ile D&R Sadakat Programı'na üye olarak D&R mağazalarından yaptığınız her alışverişte puanlar kazanacak, çeşitli ürünlere özel fırsatlardan faydalanabileceksiniz*. ... Dilerseniz kart taşımaksızın sadece cep telefon numaranız ile de D&R Kart programına dahil olabilirsiniz.