Müdür Yardımcısı boş derse girer mi?

İçindekiler:

  1. Müdür Yardımcısı boş derse girer mi?
  2. Kadrolu ilkokul müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  3. Ortaokul Okul müdürü kaç saat derse girer?
  4. Müdür Yardımcısı boş derse girerse ek ders alır mı?
  5. Boş derse giren öğretmene ek ders verilir mi?
  6. Müdür ne kadar maaş alır?

Müdür Yardımcısı boş derse girer mi?

Bu duruma göre okullarda boş geçen derslere; müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları gireceklerdir. ... 1- İlköğretim okullarında görevli olup alanı "sınıf öğretmenliği" olan yöneticiler, aylık karşılığı ders görevlerini bu okullarda herhangi bir nedenle boş geçen dersleri okutmak suretiyle yerine getireceklerdir.

Kadrolu ilkokul müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Ancak Kararın 6' ncı maddesinde belirtilen aylık karşılığı ders görevini tamamlayan; Müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saate kadar fiilen koordinatörlük görevini yapmaları kaydıyla ek ders görevi verilebilir.

Ortaokul Okul müdürü kaç saat derse girer?

Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç halinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir." hükümleri ile okul yöneticilerin 6 saat aylık karşılığı ders görevi bulunmaktadır.

Müdür Yardımcısı boş derse girerse ek ders alır mı?

İstinaden İlköğretim okullarında görevli olup alanı "sınıf öğretmenliği" olan yöneticiler, alanları dışında olsa bile boş geçen derslerden müdür ve müdür başyardımcıları 2 saatten az olmamak üzere 6 saate kadar, müdür yardımcıları haftada 6 maaş karşılığı, 6 saatini de ek ders ücreti karşılığı yerine getirebilirler.

Boş derse giren öğretmene ek ders verilir mi?

Sükuneti sağlamak için bile olsa görevi olmadığı halde boş geçen derse girmek üzere görev verilen öğretmene her şart altında ek ders ücreti ödenmelidir. ... Hiç kimse ücreti ödenmeksizin çalıştırılamaz.

Müdür ne kadar maaş alır?

Okul müdürleri göreve ilk başladıkları anda lira maaş alırlar. Bu maaş ile göreve başlayan okul müdürleri deneyim ve tecrübe kazandıkça ortalama lira maaş alırlar. Görevlerinde hızla ilerleyen okul müdürleri ilerleyen zamanlarda lira maaş alma imkanına sahip olurlar.