Elazığ Bizmişen toki ne zaman teslim edilecek?

İçindekiler:

  1. Elazığ Bizmişen toki ne zaman teslim edilecek?
  2. Bizmisen toki nerede?
  3. Elazığ Bizmişen toki evleri kaç metrekare?
  4. Elazığ'da 2021 toki başvuruları ne zaman?
  5. Bizmişen Toki hangi mahallede?
  6. Deprem köy evleri kaç metrekare?
  7. Elazığ toki Evleri nasıl başvurulur?

Elazığ Bizmişen toki ne zaman teslim edilecek?

Elazığ Bizmişen Aşağı Holpenk Mahallesi 2.Etap 665 Konut Projesinde yer alan toplam 266 adet konutun hak sahipleri 08 – 22 Temmuz 2020 tarihleri arasında taşınmazlarını teslim alacaklardır.

Bizmisen toki nerede?

Elazığ'ın yeni cazibe merkezi Meryem Dağı eteklerine kurulu Bizmişen TOKİ Konutları'nın sakinleri, şehrin kalabalığından uzak, sakin ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Elazığ Bizmişen toki evleri kaç metrekare?

Toplamda Elazığ'da Bizmişen Bölgesi'nde 700 Yemişlik Bölgesi'nde ise 550 olmak üzere 1.250 adet konut yapılacak. 2+1 Konutlar 75-85 metrekare olacak.

Elazığ'da 2021 toki başvuruları ne zaman?

Başvuru dönemi 10 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ Elazığ Sürsürü'de fiyatlar 1 TL'den başlıyor. Dairenin 132,12 metrekare 3+1 olarak tasarlandığı Elazığ Sürsürü TOKİ' ve 120 ay taksitlendirme yapılıyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat veriliyor.

Bizmişen Toki hangi mahallede?

TOKİ Elazığ Merkez'e bağlı Bizmişen-Aşağı Holpenk Mahallesi'nde 2.Etap 2.Bölge'de 665 adet konut yapacak.

Deprem köy evleri kaç metrekare?

Radye temel üzerine en ileri yapı teknolojisiyle inşa edilen 90 metrekarelik konutlar, üstün deprem güvenliği ve teknik özellikleriyle kırsaldaki vatandaşlara huzur ve güven içinde doğayla iç içe yaşam imkanı sunacak.

Elazığ toki Evleri nasıl başvurulur?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek.