Ketavel hangi ağrılara iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ketavel hangi ağrılara iyi gelir?
  2. Ketavel ampul ne için kullanılır?
  3. Arveles ampul kaç saatte bir alınmalı?
  4. Majezik karın ağrısına iyi gelir mi?
  5. Emoject ilaç nedir?
  6. Majezik adet sancısına iyi gelir mi?
  7. Vomepram nedir?
  8. Furomid lasix ayni mi?

Ketavel hangi ağrılara iyi gelir?

Film kaplı tablet Yuvarlak, bikonveks, bir yüzü çentikli beyaz film kaplı tablet. Erişkinlerde kas-iskelet sistemi ağrıları, dismenore ve diş ağrılarının semptomatik tedavisinde kullanılır. Oral kullanım içindir.

Ketavel ampul ne için kullanılır?

Oral ilaç alımının mümkün olmadığı hastalarda orta-şiddetli derecedeki post-operatif ağrı, renal kolik ve bel ağrısının semptomatik tedavisi.

Arveles ampul kaç saatte bir alınmalı?

Emin olmadığınız zaman doktorunuza danışınız. Hastalığınızın belirtilerinin süresi, tipi ve şiddetine bağlı olarak, doktorunuz ihtiyacınız olan ARVELES'in dozunu belirleyecektir. Önerilen doz genelde her 8-12 saatte 1 ampul (50 mg) ARVELES'tir. htiyaç duyulursa, enjeksiyon 6 saat sonra tekrarlanabilir.

Majezik karın ağrısına iyi gelir mi?

Adet sancısına, bel-sırt ağrısına, yumuşak doku yaralanmalarına, diş ve baş ağrısına da iyi gelir. Mide rahatsızlıklarını engellemek için tok karnına içilmelidir ve günlük doz miktarı 300 mg'ı aşmamalıdır.

Emoject ilaç nedir?

EMOJECT 2 mL amber renkli çözelti içeren amber renkli cam ampul içerisinde kas içine/ damar içine uygulanan bir ilaçtır. EMOJECT'in etkin maddesi metoklopramid'tir. Her 2 mL 'lik ampulde 10 mg metoklopramid içerir. 5 ampullük ambalajlar halinde kullanıma sunulmuştur.

Majezik adet sancısına iyi gelir mi?

Majezik kas ve kemiklerde oluşan ağrıların giderilmesinde etkilidir. Regl günlerinin daha rahat ve ağrısız geçmesini sağlar. Ameliyat sonrasında görülen ağrıları hafifletir.

Vomepram nedir?

VOMEPRAM her bir 2 mL'lik ampul 10 mg metoklopramid hidroklorür içerir. VOMEPRAM berrak, renksiz, kokusuz enjeksiyonluk çözelti içeren ampuller içinde sunulur. Her kutuda 2 mL'lik 5 adet ampul mevcuttur. VOMEPRAM, metoklopramid etkin maddesini içeren kusmayı önleyen bir ilaçtır (antiemetiktir).

Furomid lasix ayni mi?

Yüksek tansiyonda, kalp yetmezliğinde ve ödem durumlarında kullanılır. Furosemid etken maddeli ilaçlar Lasix, Desal, Furomid, Karsemid gibi isimlerle satılan bu ilaç genellikle günde 1 kez kullanılır.