Kısa imza bulmacada nedir?

İçindekiler:

  1. Kısa imza bulmacada nedir?
  2. Layık uygun ne demek?
  3. Kuşpalazı ne demek bulmaca?
  4. Bulmacada çulluk ne demek?
  5. Yükselme yücelme ne demek?
  6. Bulmacada altın ne demek?
  7. Bulmacada evren pulu ne demek?
  8. Bulmacada incelik Naziklik nedir?
  9. Bulmacada yükselme ne demek?
  10. Altın simgesi nedir?

Kısa imza bulmacada nedir?

Cevap : Bulmacada 'Kısa İmza' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Kısa İmza' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise PARAF yazabilirsiniz.

Layık uygun ne demek?

1. Uygun, yaraşır, münâsip: Hakk'a lâyık işlemedim bir amel (Süleyman Çelebi).

Kuşpalazı ne demek bulmaca?

Difteri, Corynebacterium diphtheriae adlı mikroorganizmanın boğaz, burun,göz ve deriye yerleşmesiyle ortaya çıkan ciddi sonuçlara, ölümlere yol açabilen bir hastalıktır. Kişiler hastalığı geçirseler bile vücut tam koruyucu cevap oluşturmadığı için tekrar hastalanma riskleri mevcuttur.

Bulmacada çulluk ne demek?

Çulluk bulmacanın beş harfli ilk cevabı bekas kelimesidir. Çulluk bulmacanın beş harfli diğer yanıtı ise yevli kelimesidir. Son olarak çulluk bulmacanın beş harfli diğer bir cevabı ise yebre kelimesidir.

Yükselme yücelme ne demek?

Yücelmek, başkaları tarafından saygı gösterilmek, hürmet edilmek ve övülmek anlamına gelir. Yükselme sözcüğü de mecazen daha iyi bir konuma çıkmak demektir.

Bulmacada altın ne demek?

Arapçadan dilimize geçmiş olan nehar kelimesinin sözlük anlamı gündüzdür. Bu sözcük mecazi olarak altın anlamında da kullanılır. yüzyılda literatüre girmiş olan hemra kelimesi de altın ile eş anlamlıdır. ...

Bulmacada evren pulu ne demek?

Evren pulu sözcüğü bulmacalarda boşluk sayısına göre 9 harften veya 8 harfle yazılan bir sözcüktür. Cevabı ise “Mika” şeklindedir.

Bulmacada incelik Naziklik nedir?

Altı Harfli Cevap Naziklik incelik bulmacasının altı harfli cevabı rikkat kelimesidir.

Bulmacada yükselme ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Yükselme, yücelme' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Yükselme, yücelme' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise teali yazabilirsiniz.

Altın simgesi nedir?

7440-57-5 Altın/CAS numarası