Istanbuldan ayvalığa hangi yoldan gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan ayvalığa hangi yoldan gidilir?
  2. Istanbuldan Ayvalık Altınovaya nasıl giderim?
  3. Istanbuldan Balıkesire vapurla nasıl gidilir?
  4. Istanbul Sarımsaklı nasıl gidilir?
  5. Istanbul bursa feribot ne kadar?

Istanbuldan ayvalığa hangi yoldan gidilir?

İstanbul Yenikapı ve Bostancı'dan kalkan deniz otobüsleri ile yaklaşık 2 saatte Bandırma'ya geçebilir, buradan 3 saatlik bir yolculuk ile Ayvalık'a ulaşabilirsiniz. Midilli Adası'ndan feribot ve deniz otobüsleri ile Ayvalık'a yaklaşık iki saatte ulaşmak mümkündür.

Istanbuldan Ayvalık Altınovaya nasıl giderim?

İstanbul'dan, Altınova'ya feribotla da gelinebiliyor. Böylece Yenikapı'dan, direkt Bandırma'ya geçen feribotlarla yol kısaltılmış olur. Bandırmadan da Ayvalık'a, Susurluk ve Balıkesir üzerinden yaklaşık 3,5 saat süren bir mesafe mevcut.

Istanbuldan Balıkesire vapurla nasıl gidilir?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

Istanbul Sarımsaklı nasıl gidilir?

İstanbul'dan, Sarımsaklı'ya hızlı feribotlarla da ulaşım mümkün. Yenikapı-Bandırma arasında sefer düzenleyen feribottan indiğinizde Bandırma'dan Sarımsaklı'ya Susurluk-Balıkesir üzerinden yaklaşık 3,5 saatte ulaşabilirsiniz.

Istanbul bursa feribot ne kadar?

Bursa Güzelyalı - Yenikapı İDO Seferleri. Bursa Güzelyalı - Yenikapı İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
03.10.2021SB53 TL
03.10.2021SB47 TL
03.10.2021FE69 TL
27 satır daha