Amazon nerede var?

İçindekiler:

  1. Amazon nerede var?
  2. Amazon hesabı açmak ücretli mi?
  3. Amazon Türkiye nasıl üye olunur?
  4. Amazona nasıl ulaşabilirim?
  5. Amazonda satıcı hesabı açmak paralı mı?
  6. Amazon hangi kargo şirketini kullanıyor?
  7. Amazon ile nasıl iletişime geçilir?
  8. Amazonda ürün satmak paralı mı?
  9. Amazonda satıcı hesabı nasıl açılır?

Amazon nerede var?

Seattle, Washington merkezli, e-ticaret, bulut bilişim, dijital akış, ve yapay zekâya odaklanan çok uluslu bir Amerikan teknoloji şirketidir.

Amazon hesabı açmak ücretli mi?

Şimdi hesap açarsanız aylık 99 TL +KDV üyelik ücreti yerine sadece 0 TL ödersiniz. Bu fırsat, erken kayıt olan satıcılar için ve sınırlı bir süre için geçerlidir. Ne zaman aylık üyelik ücreti ödemeye başlayacağım? Amazon.com.tr Profesyonel Satış Planı aylık üyelik bedeli 99 TL +KDV'dir.

Amazon Türkiye nasıl üye olunur?

AMOZON PRİME NASIL ÜYE OLUNUR? https://www.amazon.com.tr/prime adresi üzerinden, Hesap oluşturarak ve sizden istenilen bilgileri girmeniz doğrultusunda Prime üyelik elde edebilirsiniz.

Amazona nasıl ulaşabilirim?

Tüm sorularınız için bizehttps://www.amazon.com.tr/iletisim sayfasından e-posta gönderebilir veya+ 21 53 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Amazonda satıcı hesabı açmak paralı mı?

Amazon profesyonel satıcı ücreti aylık 39,99 $ 'da çalıyor. Bununla birlikte, bu 39,99 $ aylık ücret, bireysel satıcı ücretini ürün başına 0,99 $ olarak kaldırır. Yani, 40'tan fazla ürün satıyorsanız, hemen hemen her zaman profesyonel satıcı hesabını elde etmek mantıklı olur.

Amazon hangi kargo şirketini kullanıyor?

Standart Teslimat kullanılan siparişler MNG Kargo, Kolay Gelsin veya Aras Kargo ile gönderilir. Not: Özel bir kampanya kapsamında 25 TL ve üzeri tüm siparişlerinizde bedava kargodan yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Amazon Bedava Kargo sayfasına bakın. Standart teslimat için kargo ücreti genelde 4.90 TL'dir.

Amazon ile nasıl iletişime geçilir?

Amazon ile Diğer Yöntemlerle İletişime Geçmek. Bir müşteri temsilcisi ile görüşmek için 2153 numaralı telefondan Amazon'u ara. Bu, Amazon ile yaşadığın her türlü sorun için genel müşteri hizmetleri hattıdır.

Amazonda ürün satmak paralı mı?

Amazon'da Satış Yapmak için Satış Planı Profesyonel hesapta sattığınız ürün sayısından bağımsız olarak aylık 39.99 USD sabit ücret ödersiniz. Geniş bir ürün yelpazeniz varsa bu satış yöntemi çok daha mantıklıdır. Bireysel hesapta ise herhangi bir abonelik ücreti yoktur lakin satış başı 0.99 USD komisyon ödersiniz.

Amazonda satıcı hesabı nasıl açılır?

Hesap açmak için aşağıdaki bilgileri bizimle paylaşmalısınız:
  1. Kredi Kartı Geçerli ve kullanım süresi dolmamış bir kredi kartı.
  2. Telefon Numarası Ülke koduyla birlikte, geçerli bir telefon numarası
  3. Firma Kayıt Bilgileri. ...
  4. Birincil İrtibat Kişisi Bilgileri. ...
  5. Banka Hesap Bilgileri.