Trendyol da nasıl mağaza açarım?

İçindekiler:

  1. Trendyol da nasıl mağaza açarım?
  2. Trendyol Üyelik ücreti ne kadar?
  3. Trendyol mağazaları nerede var?
  4. Trendyol Buybox nasıl alınır?
  5. Hepsiburada Buybox sırası nedir?

Trendyol da nasıl mağaza açarım?

Trendyol Mağazası Nasıl Açılır? Öncelikle Trendyol Satıcı Başvuru Formu doldurulur ve gerekli evraklar, bildirilen adrese kargo ile gönderilir. Başvuru onayının ardından açılan panel üzerinden ürünler platforma yüklenir ve Trendyol dükkanınız kurulmuş olur.

Trendyol Üyelik ücreti ne kadar?

Trendyol üyeliği ücretli mi? Hayır. Trendyol üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, yüz binlerce farklı ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

Trendyol mağazaları nerede var?

Trendyol genel merkezi "SM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Maslak Mah. Büyükdere Cad. Noramin İş Merkezi NO:237/6 34398 Sarıyer/İstanbul" adresinde yer almaktadır.

Trendyol Buybox nasıl alınır?

Trendyol'da aynı ürünü birden fazla satıcı sattığı durumda belirlenen algoritma metrikleriyle müşterileriye maksimum fayda sağlayacak satıcıyı seçen ve bu satıcının ürününü yukarı taşıyan sisteme buybox denir. Ürün, müşteri tarafından aratılıp tıklandığında Buybox'ı kazanan satıcının ürünü ilk sırada açılır.

Hepsiburada Buybox sırası nedir?

Amazon ve Hepsiburada'da, aynı ürünün birden fazla satıcısı varsa, bu satıcılar o ürünün başlığı altında listeleniyor. Ürün satın alınırken “Sepete Ekle” veya “Şimdi Al” butonuna basıldığında, BuyBox'ı kazanmış olan hangi satıcıysa satış da onun oluyor.