Rüyada polis olduğunu görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada polis olduğunu görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyada askeri kıyafet giymek ne demek?
  3. Rüyada Polisin birini tutukladığını görmek ne anlama gelir?
  4. Sivil polis olduğunu görmek ne anlama gelir?
  5. Tutuklanmak ne anlama gelir?

Rüyada polis olduğunu görmek ne anlama gelir?

Kişinin rüyasında polis olduğunu görmesi, dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir. Rüyada Polis olmak borcu ödemeye, elçi ve emanetçi anlamına gelir. Rüyada polis memuru olduğunu görmek büyük bir şahsiyet olmaya alamettir. Polis olmak zengin bir memur demektir.

Rüyada askeri kıyafet giymek ne demek?

Rüyada asker kıyafeti giymek, erkekler için bazı huzursuzlukların ve tartışmaların olmasına, işinizde size husumet duyan bir kimse ile kavga edeceğinize; kadınla için bazı menfaatlere, yeni arkadaşlıklar edinmeye ve dostluklar kurmaya işarettir.

Rüyada Polisin birini tutukladığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada polis tarafından tutuklanmak, rüya sahibinin dostundan çok düşmanı olduğu manasına gelir. Tutuklanmak rüya sahibinin çevresindeki kötü kişiler olarak tabir edilir. Bu rüya, rüya sahibinin düşmanları tarafından alt edilmesi ve büyük zarar uğraması olarak yorumlanır.

Sivil polis olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyasında sivil polis olduğunu gören kişinin mesleğinde önemli ve yüksek noktalara geleceğine rivayet edilir. Kişi, her yerde adı ve sözü geçen, kendisinden çekinilen ama bir o kadar da saygı duyulan kimse olacak demektir.

Tutuklanmak ne anlama gelir?

edilgen f. (< tutukla-n-mak) Tutuklu duruma getirilmek, kānun yoluyle hürriyeti kısıtlanarak bir yere kapatılmak.